2010-03-01

Om vad som platsar i förråd och inte.

Nu har jag drabbats av en sån där period då jag bara SKA HA en ny tatuering. Idag ska jag göra slag i saken och gå ner och prata med nån hygglig kille som kan det där med nålar, rita, färger och sånt.
För att göra hans arbete lite smidigare tänkte jag se om jag kunde hitta några bilder i tatueringstidningar att klippa ut så kan jag visa honom dem och säga ungefäär såhär, fast lite mer såhär och inte i den färgen för den är fuul och så vidare och så vidare.
Jag vet att jag ska ha de där tidningarna någonstanns, problemet är var. När jag frågade Martin var mina bokkartonger stod i förrådet förklarade han för mig att de stod längt ner och nästintill omöjliga att komma åt utan att riva ut hela förrådet. Han ansåg nämligen att de hade absolut lägst prio av allt därnere. Suckande gick jag ner för att leta.
Vad fann jag? Jo, att skolkataloger från 87, gamla nintendospel, kablar och skolböcker (alltihop hans grejer) hade absolut högst prio, mer prio än allt annat i förrådet.

Jag tackar ja!

Så bästa Sofie, de där tidningarna jag lånade av er för en sisådär två år sedan tycks vara omöjliga att hitta. Kan till och med vara så att min karl har slängt dem eftersom han anser att de har så låg status att de inte ens platsar i ett mörkt förråd.
Förlåt!

.....

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om hur mycket kärlek det är i vårat hem just nu. Allting är så himla fantastiskt och vi är lite som nykära på nytt, fast gånger hundra eftersom vi har världens finaste bebis som vi skapat som vi inte hade för 3,5 år sedan.
Men det där får vi ta senare, när jag inte är så bitter på att mina böcker inte anses platsa in i ett förråd ens...

3 kommentarer:

jos sa...

Det där med nykärhet verkar vara ett tema just nu, har också tänkt skriva om det men blir så blödig, haha

På något sätt tror jag ändå man får tacka vintern lite för det. Kasst väder = inomhushäng = mycket mys med familjen :)

H sa...

Åh det är så härligt att alla är så kära. Jag är med kär! :)

Cat sa...

Alla är kära. Och som nykära. Underbart! :)