2011-01-15

Broadways kungar.

Jo igår hade jag alltså förmånen att gå på Eldkvarn med jobbet. Som alltid bra, som alltid rysningar utmed armarna. Men ärligt talat, det ska ju vara jag och Martin på de där spelningarna. Hans armar om mig när vi tillsammans sjunger med till fulla för kärlekens skull. Då är det magiskt på riktigt.

Att jobba sent - kom inte hem förens närmre tolv - och sen upp och jobba igen kl nio är sannerligen inte min grej. Jag fixar det inte längre. Påsarna under ögonen hängde ner till hakan. Tur var väl att det nappades på min idé att gå och ta en förmiddagsfika på stans mysigaste café. En semla och färskpressad apelsinjuice piggade upp mig rätt rejält. Och det där cafét, jag säger alltid att jag måste gå dit oftare men sen glöms det bort. Idag bestämde jag dock att det ska bli en stående tradition att gå dit med familjen och äta frukost varje (nåja) lördag.

Nu vankas det film, The killer inside me. Imorgon ska jag jobba. Och på måndag och på tisdag och hela jävla tisdagnatten. Håhåjaja vad jag kommer vara trött på onsdag.3 kommentarer:

jos sa...

Jag har också jobbhelg, sena kvällar idag och imorgon. Men som tur är jag ledig på tisdag. Håll ut, det är fint sen när kulorna trillar in :)

Fifi sa...

Mm, semla, jag får nog köpa mig en sedan :)

Vad jobbar du med?

Lisa sa...

Jos: Ja jag tröstar mig med det, men jag har hunnit ångra mig rätt många gånger att jag tagit på mig massa extrapass. Men å andra sidan, inga extrapass - ingen berlinresa. Det är bra med morötter. =)

Fifi: Ja, det bör du göra! Det är lite av det godaste jag vet, men vad du gör, köp ingen wienersemla, då kommer du aldrig nöja dig med nåt annat sen. ;)
Jag jobbar som personlig assistent, har flera gånger tänkt att jag måste slita mig och göra något annat, men man blir liksom lite bekväm när man har ett fast jobb. Och det är ju så himla tråkigt att söka nytt. =)