2011-01-27

Lösningen.

Den här då: Åt nyttigt, mådde sämre. Åt flott, mådde bra.
Eh?
Det här är väldigt märkligt, men idag har jag petat i maten och inte haft nån matlust alls. Av det lilla jag åt mådde jag bara ännu mer illa. Sen helt appropå ingenting ba, måste ha Max! Jag åt lite pommes och en burgare och vips så var illamåendet borta. Magiskt! Kan vara så att jag har hittat ett botemedel. Eller just det, jag skulle ju försöka hålla samma mått som sist ja. Fan.
Published with Blogger-droid v1.6.6

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hahaha, det är bara att gilla läget! Själv kunde jag bara dricka läsk och äta saltlakrits, typ turkisk peppar. Så gick jag upp 26 kg också... :o

Fifi sa...

I början var jag bara sugen på nyttiga och fräscha saker; gröna äpplen, körsbärstomater, vindruvor och lättare mat. Åt jag något rejält och fettigt mådde jag dåligt. Jag var så nöjd över detta. Sedan hände det något och jag ville bara ha fett och socker...

jos sa...

Haha, just max-mat kan jag också blir sådär sugen på att jag nästan går under. Fast det kan inträffa när jag inte är preggo också iofs..
Mitt livs godaste måltid var när Jon kom upp till bb när Milo var nyfödd efter att han varit hem och matat djuren och hade en stor påse max-mat med sig. Helt vansinnigt vad gott det var.

Annars känns ju flott iaf som en roligare craving än ärtor, majs och paprika-blandning och citronvatten..