2011-01-23

Söndag.

Jag tänker att vi borde uppfinna något slags alarm som tjuter hejdlöst om man försöker gå utanför dörren när diskbänken är full med disk. Ett larm som liksom brölar ut att 'stopp era lata jävlar, diska upp efter er innan ni lämnar lägenheten!'
Men vi har inte kommit längre än planeringsstadiet än, därför fick vi nu komma hem till en överfull diskbänk och det goda humöret och den mysiga söndagskänslan som infunnit sig hos kompisarna i deras hus är nu som bortblåst. Åter där vi började imorse alltså. Tjurigt jävla meningslöst gnabb. Hatar det. Ikväll ska vi beställa pizza, jag hoppas att det kanske kan muntra upp oss lite i alla fall när vi slipper tjafset om vad vi ska äta till middag.

Imorgon är det måndag. Då är det slut på onyttigheterna vi frossat i helgen och åter till träning och nyttig kosthållning. Dessutom ska Kajsa för första gången gå till dagis.
Stor dag imorgon alltså.

3 kommentarer:

Fifi sa...

Vi har diskmaskin och det är förmodligen vår räddning. Problemet här hemma är snarare att vi sprider ut våra grejer överallt. Det ligger böcker, tidningar, gamla kvitton, pennor, räkningar och kläder precis överallt. Även om vi bestämmer var allt ska vara, så blir det alltid några saker över, eller några saker vi inte orkar placera där de ska vara. Suck.

Lotta sa...

Urk, vårt bästa köp ever är diskmaskinen till lägenheten! Allt tjafs slutade...

Hoppas Kajsa tycker det är roligt på dagis!!! :o)

Lisa sa...

Ja en diskmaskin hade helt klart räddat oss från rätt mycket trist vardagsgnabb. Tyvärr har vi ingen plats för nån så vi får fortsätta gnabbas och låta rättvisan tala så den som lagar maten slipper diskgörat.