2011-01-27

Lite av varje.

Tack snälla snälla ni för alla fina kommentarer i föregående inlägg! Blev så himla glad när jag loggade in i eftermiddags och fick ta del av dem.

Igår var jag nog lite väl ödmjuk till livet. Jag nämnde det där illamåendet lite i förbifarten. Men ärligt talat, ibland golvar den mig totalt. Idag till exempel, har jag legat utslagen på soffan och kvidit för mig själv. Jag kräks inget, tack och lov. Men ibland känns det som det skulle vara det bästa, bara jag fick eländet att försvinna. Så här har det varit i några dagar och det är först nu framåt kvällen som det börjar gå över. Jag hoppas innerligt att det inte är något jag ska behöva dras med någon längre period.

Imorgon är det fredag, det innebär att Kajsa har gått en hel vecka på dagis utan att blivit sjuk. Peppar peppar. Bara därför åker hon väl på den där scharlakansfebern som härjar på dagis. Men än så länge går det alltså finfint. Fröknarna häpnade lite när Kajsa inte nöjde sig med en halv banan, utan tjatade om 'makom, MAKOM!' tills hon fick en bit till. Herregud, skulle ungen nöja sig med en halv banan liksom? Tror´t inte!

4 kommentarer:

Fifi sa...

Hade du mycket illamående när du väntade Kajsa?
Hoppas det ger med sig snart!

Jag mådde illa en hel del i början, men det var aldrig så där så det golvade mig.

Lisa sa...

När jag väntade Kajsa mådde jag verkligen toppen hela tiden, inget illamående alls. Det var nästan så man började tvivla på att det verkligen var en bebis i magen. Men nu alltså, fy fan! Men jag är vid gott mod, det hade kunnat vara betydligt värre.

Och appropå förra inlägget, jag godkänner aldrig några kommentarer innan de publiceras, så det blev nog bara nåt knas någonstans. Hur som, tack! =)

Fifi sa...

Konstigt att det kan vara så olika! Men vilken vecka är du i nu? Mitt illamående var nog som värst runt vecka 8-10 om jag inte minns fel, efter vecka 13-14 försvann det helt.

Jaha, det där första grattiset kom väl bort då, skumt!

Lotta sa...

Hmm, jag hade också sånt illamående, utan att kräkas. Kunde inte ens läsa en bok för Saga utan låg bara i soffan hela dagarna. Urk. Hoppas det går över snart! Kram