2011-01-11

Självförnedring.

Eh okej, jag låg precis på soffan och sa att nä nu måste jag äta, annars somnar jag! Jag vet inte, men äta för att inte somna? Jag skyller på att jag inte kunde somna ifrån en svinbra serie.
Har jag sagt att jag måste träna? Att både vara kroniskt trött och konstant hungrig kan ju aldrig sluta väl.

Dessutom måste jag nog arbeta upp hjärncellerna lite också. Jag undrade nyss vem tusan *Per Persson var för snubbe, tyckte inte riktigt att han passade in i en serie som The wire.

* I själva verket snackade de om hur mycket pengar de skulle få per person om de delade på knarpengar.

5 kommentarer:

Cat sa...

Hahahaha, fan vad bra du är! Per Persson... Hahahaha! Jag svarar på din fråga imorgon, är nyss hemkommen från jobbet och alldeles för trött för att förklara något för tillfället.

Cat sa...

Hahahahahahaha lite till!

Miss Muffin sa...

Kroniskt trött och konstant hungrig. C'est moi. Igår påbörjade jag nån sorts sockeravgiftning. Det gick sådär. Idag gick vi och åt semla "innan de slutar sälja dem". Eh? Fan. Skärpning.

Och.. hahahaha.. Per Persson.

Anna sa...

Ha, ha!! Tack för dagens skratt! Fy fan, va bra! Per Persson. Det kan jag tänka på om jag behöver bli lite upplivad. ;-)

Känner verkligen igen det där med kronisk trött och hungrig (lr sugen??) på något hela tiden.. Jag går också på sockeravgiftning efter ledigheten..Träna?? Ja, det har jag behövt börja med i flera år... ;-)

Lisa sa...

Ja inte är det lätt alla gånger, nog för att jag har haft problem att hålla isär alla snubbar i serien, men en Per Persson hade jag då rakt inte hört talas om tidigare. ;)

Miss Muffin: Fast att äta semla innan de tar slut kan jag helt klart stödja, jag tröck i mig min första i måndags och insåg att det nog inte lär bli den sista. Skit samma att fettisdagen inte är förrens i mars liksom!

Anna: Sugen OCH hungrig, not a good combo! Nästa vecka kör jag igång igen, få se hur länge det träningsrycket varar, till sommaren, om ens det...