2011-01-12

MMS

När jag är på jobbet brukar jag rätt ofta få en del mms av Martin. De senaste dagarna har jag fått dessa: (Obs! Usel kvalle)Jag vet inte, men jag tycker mig ana en röd tråd genom bilderna. Är det möjligtvis så att vi håller på att uppfostra vår dotter till en teveälskande soffpotatis av rang?
(Enligt Martin är bilderna inte det minsta arrangerade, vilket gör det hela än mer oroväckande.)

8 kommentarer:

Cat sa...

Haha, men gud så sött! :)

Om du vill se vad folk googlat så gör du såhär: Uppe i listen av bloggen så kan du ju trycka på nytt inlägg, design och logga ut. Klicka på design. Nu finns det en massa flikar uppe till vänster, gå in på statistik. Där kommer du in på en översiktssida och du kan välja att gå vidare till inlägg, trafikkällor och läsare. Gå in på trafikkällor och så kan du välja om du vill se för idag, den senaste veckan, den senaste månaden eller hela tiden. Längst ner hittar du sökord.

Hoppas att jag förklarade någorlunda bra nu bara :)

Lotta sa...

Ja, usch, sådär var Saga också, älskade TV'n. Det värsta är att hon fortfarande gör det. Hon blir helt paralyserad när den sätts på och glömmer allt runt omkring. Så här i efterhand önskar jag att jag inte hade satt på TV'n så ofta när hon var liten men det är ju lätt att vara efterklok. :o/ (Därmed inte sagt att alla barn blir så, Jossan kan åtminstone slita sig ifrån TV'n om vi ska göra nåt annat roligt. ;o))

Lotta sa...

Och så glömde jag ju det viktigaste....Kajsa är så himla URSÖT!!!!

Lisa sa...

Cat: Tusen tack, du förklarade fantastiskt bra! Haha det här kan ju bli riktigt roligt! =)

Lotta: Haha oj, nä så illa är det inte riktigt. Vi sätter inte på teven förrns strax innan hon ska lägga sig, när vi vill kolla på nyheterna. Men när vi väl sätter på den så ser hon ju onekligen rätt paralyserad ut. =)

Fifi sa...

Men vad sött att få bilder när du är på jobbet! Och var glad att han uppfostrar henne till en lugn och avslappnad typ som inte stressar upp sig!

Haha, kul det där med navelsträngen!

Fifi sa...

Just det, Klimax ja. Jag var nog aldrig kär i honom, men jag tyckte att han var tuff. För att inte tala om Bimbo, jag ville bli som hon. Haha!

Lisa sa...

Fifi: Ja det är verkligen toppen! Man blir lite uppiggad efter en heldags arbete när man får små söta mms med roliga meddelanden till. =)
Sålart är jag glad över hans lugna inverkan på Kajsa, det var bara det att jag kunde lite se femton år framår när hon ligger på exakt samma plats, bara chipspåsen som saknas för att göra soffpotatisbilden fulländad. (och en punkis?;))

Lisa sa...

Och Bimbo, hon var tuff hon! Jag insåg nog rätt snart att jag aldrig skulle bli som hon, hur mycket jag än försökte. =)