2011-05-02

Berlin.Bilderna är en rätt bra sammanfattning från helgens Berlinvistelse. Vi åt, fikade och drack öl/lemonad och promenerade mest hela dagarna. Och vilade. Och promenderade lite till. Säkert minst en mil varje dag, och fogarna höll ihop de också, helt fantastiskt! Hängde i parker och kollade på folk gjorde vi också, höll i handen och gölligöll. Och så sov vi länge om morgnarna och hade inga tider i världen att passa.

8 kommentarer:

H sa...

Så härligt! Vi måste hinna ses en snabbis i veckan! Kram!

Fifi sa...

Åh, vad härligt! Det är inte klokt vad mycket man går när man är i Berlin… Förresten så fikade jag på Glücklich am Park när jag var där sist :)

Lotta sa...

Vad härligt! :o)

jos sa...

Ser ut som ni haft det finfint! Såg inte ringarna först, grattis! Kommer ihåg när jag och Jon hade förlovat oss och en smått onykter Lisa utbrast "nej, förlova mig det skulle jag aldrig vilja göra!", haha - välkommen till andra sidan ;)

Lisa sa...

Helena: Ja det var himla fint! Håller tummarna för att vi hinner ses en sväng på fredag, måste hur som styra upp nåt innan ni åker!
Fifi: Det där cafét var himla fint, ville smuggla med mig alla cafémöbler hem dock. :)
Jos: Haha ja, det var en tid jag var brutalt anti förlovning, det var så himla många som gjorde det för sakens skull och sen bara gjorde slut hipp som happ. Men när man börjar till och med börjat prata giftermål så är ju en förlovning en bra start. Men tack, känns fint faktiskt! :)

Lisa sa...

Och förresten, sa jag verkligen så? Det har jag verkligen inget minne av! Så himla drygt att dela av mig av mina dåliga förlovningserfarenheter. Haha.

Josefine sa...

Åh. Herre. Gud. Och min favortistad ovan på allt!

Josefine sa...

Och grattis till förlovningen!