2011-05-18

God morgon.
Efter tio timmars sömn, ett lungt uppvaknande och ätit frukost med den här solstrålen så kan man omöjligt vara på dåligt humör.
Jag förvånas ofta över hur en så liten människa kan dränera en så totalt på energi, men samtidigt alltid ge så betydligt mycket mer tillbaka?

4 kommentarer:

Fifi sa...

Skönt att du verkar må bättre! Vad söt hon är Kajsa :)

Fanns det tights också? Det har jag missat! Jag gillar pingvinbodyn så mycket och sörjer att den snart kommer att vara för liten, särskilt som det alltid tycks hända olyckor när E ska ha den på sig så den mest får ligga i tvätten...

jos sa...

Hihi, sötis-Kajsa! Vet precis vad du menar, ibland känns det som att man totalt ska huka under och så räcker det med så lite så orkar man hur mycket som helst.

Hör av dig om du och Kajsa vill ha sällskap till lekparken nån dag, vet inte riktigt vart jag ska göra av all den här lediga tiden :)

Elin Alenteg sa...

Men guu så bedårande!
Charmskruttan!

Lisa sa...

Fifi: Ja, i alla fall såg jag en body + tights eller långärmad tröja + tights i tidningen. De var förvisso vita med lila pingviner så det kanske inte var samma märke, men i alla vall väldigt snarlikt. Himla fina hur som så jag förstår att det känns lite trist nu när Elly börjar växa ur sin body. Och så fort de växer sen, de små!
JOs: Det är bra märkligt det där, men det r väl tur att det är åt de hållet. Annars hade man väl inte haft någon energi överhuvudtaget kvar när det väl är dags för den beryktade 2-årstrotsen.
Vi hänkar gärna med till lekparken nån dag, nästa vecka tror jag att vi är lediga ett par dagar så jag slår en pling. Alltid trevligt med sällskap. =)
Elin: Hihi, tack! Ja de är tusan bedårande de små, och då menar jag inte bara min, din lilla är inte så tokig hon heller. ;)