2011-05-30

Någon slags lista.

Minus:
Det är alldeles förskräckligt tråkigt på jobbet just nu. Första gången på väldigt länge jag känner en släng av ångest över att gå dit.

Jag har återigen börjat känna av foglossningen som av nån anledning försvann ett tag, om det nu var/är foglossning vill säga.

Bebiskickar mot blåsan så jag i panik får skena till närmsta toa. Det här med att alltid ha en femma i fickan är nu mera ett måste så fort jag går utanför dörren.

Jag har inga kläder. Tror jag nämnde i nåt inlägg nyligen att jag inte behövde nåt annat än en bröllopsklänning, oj så jag ljög!

Grubblerier kring Kajsas förskoleplats. 15 timmar i veckan eller inte 15 timmar i veckan? Pendla eller inte pendla? Allt för att göra det så bra som möjligt för Kajsa. Finns inga rätt eller fel bara mina och Martins tankar. Jag blir galen.

Jag går omkring med en förkylning som inte vill bryta ut helt men inte heller försvinna.

Stressen över att inte ens ha plockat fram några flyttkartonger trots flytt om två veckor.

Plus:
Bebissparkar. Trots sparkar mot blåsan så är dom himla mysiga. Jag älskar att sitta och titta på magen och kolla hur den lilla rumsterar om där inne. Ligga sked med M och låta honom känna sparkarna i ryggen.

Jag har rätt så exakt sexton arbetsdagar kvar innan det är dags för jättelång ledighet.

Jag är nu inne i vecka 26 vilket jag har lite svårt att förstå. Fasligt fort går det!

Om två veckor får vi nycklarna till vårat hus!

Om två veckor är en lägenhet på nedre botten med insyn i varje rum ett minne blott.

Vi slipper dubbelhyra.

Kajsa och hennes ordförråd. Galet roligt att se (höra) hur hon utvecklas för varje dag. Nya ord strömmar ut genom hennes mun och hon är bara så galet söt.

Igår kväll kom M hem efter tre dagar i Milano med en parfym (Acqua di Gioia, Armani) som jag dreglat över väldigt länge i morsdagspresent samt två flaskor rödvin från en vingård som han lovade skulle öppnas på våran altan efter bebis ankomst. Så himla fint!

Eddie Vedders nya skiva, Ukulele Songs. Så fantastiskt fin.

2 kommentarer:

Fifi sa...

Vad skönt att ni hinner flytta innan bäbis kommer!

De där sparkarna mot blåsan är det väldigt skönt att slippa :)

Lisa sa...

Det känns fantastiskt skönt faktiskt. Då hinner vi i alla fall göra oss hemstadda och åtminstone ha fixat färg och tapeter som ska upp på väggarna, sen har vi ju lite större planer men det får helt enkelt ta den tid det tar..