2011-05-18

Fjärilar på tårna.
Efter jobbet hämtade jag ut ett fint paket. Ett par röda träskor, tjoho! Jag föll pladask för såna där Swedish hasbeens som var och varanann människa pratar om nu mera. Måste ha, tänkte jag. Men 1500 var lite för mycket för min smak så jag letade och fann ett par liknande, precis skitsnygga dojjor för 500 spänn inne på Somny.
Lycka!

4 kommentarer:

Alicia sa...

Vilka mysiga skor att gå runt i i sommar!

Fifi sa...

Åh, vilka fina! Jag ville ju ha de röda hasbeens från H&M, men de tog ju dumt nog slut så fort så jag får nöja mig med de vita.

Hoppas du slipper sugklockan den här gången. Men ofta blir ju den andra förlossningen lättare, eller som BM sa till mig under vårt samtal; Nu har du gjort förarbetet inför nästa förlossning!

Lisa sa...

Tack hörrni, himla nöjd är jag!
Men Fifi har de haft hasbeens på h&m? det har jag missat totalt! Å andra sidan så är nog inte butiken här i norrpan lika välsorterade som dom ni har nere hos er.

Usch ja, den där sugklockan vill jag gärna slippa den här gången. Jag håller tummarna att det är som dom säger att andra förlossningen går lättare, men jag tänker inte ta något för givet. Har redan ställt in mig på att gå över tiden med minst en vecka till exempel, här är man som bekant duktigt på att måla fan på väggen. =)

Alex sa...

Å fina! Tack för tipset!