2011-05-05

Mycket vill ha mera.

Varje gång jag kommer från en tur i Danmark eller som i det här fallet från Berlin, så tjatar jag om en sån här cykel. Varenda kotte (nåja) har en sån och skjutsar sina ungar i. Jag tror helt enkelt att mitt liv på landet skulle bli fulländat med just en sån hoj. Skitsmidigt när Kajsa (med syskon) ska till dagis eller när man ska handla mer än en påse. Ja, jag bara måste ha en helt enkelt! Och det bästa är att jag nu hittat en sida som säljer dem. Hurra! (Om vi bortser från den lilla prislappen på ungefär elva tusen vill säga.)
Nu har Martin förvisso kraftiga planer på att själv snickra ihop en till mig, men jag vet inte riktigt inom vilka tidsramar det rör sig om, mest troligt kanske femton år.
Published with Blogger-droid v1.6.8

3 kommentarer:

jos sa...

Är det något jag lärt mig med åren så är det att det där med att "jag bygger en själv" ska tas väldigt lätt på orden. Hade jag fört logg över allt Jon lovat att bygga skulle jag vara uppe i bibelformat nu..

Men himla smidigt vore det ju allt att ha en sån där cykel. Då kanske till och med jag skulle få cykla med ungar på cykeln (Jon tror att jag skulle välta med en vanlig..)

Fifi sa...

Åh, jag skulle verkligen vilja ha en sådan! Tänk vad smidigt att kunna köra omkring Elly i en sådan. Eller ha när man handlar.

Lisa sa...

Jos: Ja visst vore det smidigt! Var glad över att det bara är Jon som tvivlar på dina cykelkunskaper, här hemma är det nämligen jag själv som tvivlar på att jag ska kunna cykla med barnstol - jag har ju svårt nog att hålla reda på mig själv liksom.

Fifi: Jag är sjukt sugen på att köpa mig en. Är så himla övertygad om att den skulle bidra med en hel massa, både bättre ekonomi, miljövänligare leverne och bättre kondis på kuppen, det kan ju inte bli bättre!