2011-05-29

Dockan.


Jag inser att jag nog kollade på lite för många skräckfilmer som barn när jag blir uppriktigt rädd för Kajsas (min gamla) docka som hon lämnat kvar i soffan efter att hon lagt sig. Jag kände mig så illa till mods att jag var tvungen att stoppa undan den i leksakslådan där jag inte kan se den. Jag skyller på Onda dockan och Dolly dearest. Snacka om att ha blivit skadad för livet.

4 kommentarer:

jos sa...

Haha, Jon är precis likadan. Fast jobbigast har han med clowner. Jag var nog lite för stor när jag började se skräckfilmer för att det ska ha satt så djupa spår ;)

Lisa sa...

Skönt att jag inte är ensam! Clowner i alla dess slag är portade från det här hemmet. Det finns få saker jag är så rädd för som just clowner, då hade det nog räckt med att veta att det låg en i Kajsas leksakslåda för att jag skulle hispa ur. När jag var en sisådär 13 år hade jag ett par prydnadsclowner hemma på en hylla, jag fick slänga dem efter att ha kollat på 'Det'. Förbannade skäckfilmer! Ändå kan jag inte låta bli att kolla!

Fifi sa...

Jag brukar inte vara rädd för dockor, men den där såg faktiskt läskig ut!

Lisa sa...

Haha ja Kersin är faktiskt hemskt ful. Speciellt efter att jag varit igång med sax, nagellack och tuschpenna på hennes läppar när jag var en sisådär sex år. =)