2011-05-03

Kärlek.

Oj, vilken egoboost att outa sin förlovning på facebook! När jag ändrade status från förhållande till förlovad så rasade gratulationerna och hurraropen in och jag blev helt överväldigad av allt det fina.
När jag kom hem låg det dessutom ett himla fint kuvert och väntade på mig innanför dörren, en inbjudan till bröllop i sommar. Det känns verkligen som att kärleken flödar just nu, och kärlek är ju alltid härligt.
Men nu börjar det svåra, jakten på klänning. Tidigt tycker ni? Då ska jag erkänna att jag tänkt klänning sen jag fick veta att det ens vankades bröllop i juli och att jag var bjuden. Måste hitta en fin klänning! Men alltså, jag kanske är stor som ett hus i slutet av juli? Ska den här magen fortsätta växa som den gör nu så vetetusan alltså. Det hände över en natt ungefär. Helt plötsigt hade jag gått från att vara 'är hon gravid, eller bara tjock?' till att faktiskt vara uppenbart gravid med en stor bebismage. Hur ska detta sluta?

10 kommentarer:

H sa...

Åh jag har med tänkt på det där med klänning onaturligt länge! Jag sätter mitt hopp till NYC ... Jag hoppas att jag liksom ska råka snubbla över en tjusig en för jag har inga direkta planer på att gå shoppingrundor. Du får kanske sätta ditt hopp till veckan innan bröllopet, när du vet att klänningen kommer passa! Hihi!

H sa...

För övrigt blev till och med jag helt blödig och tårögd av att läsa alla grattis ni fick på fejjan! Haha!

Emelie Jensen sa...

OOOOOH! Det har jag missat pa facebook sa GRATTIS har istallet! Sa glad jag blir. Herre gud vad ar det som hander. Haha brollop och barn overallt haha.

Ceri och jag ska ju med pa Kalles brollop:)

Och det dar med klanning. Jag har ju faktiskt en som jag inforskaffade i vintras nar jag var i London. Men jag kopte tva storlekar for sma sa jag skulle bli mer motiverad att ga ner i vikt, sa nu ar det salad och gym som galler hahaha...

Norrköpings Kulturhus sa...

JAG BLEV SÅ GLAD! jag sa till jonas alldeles nyss o han säger grattis han med! :) så himla fina ni är!

s sa...

oh fuck, va visst inne på jobbmejlen.. inte bra! haha.

Fifi sa...

Åh, grattis!

Jag har aldrig fått så många kommentarer på Fejjan som när jag gifte mig och när jag fick barn..

nataber sa...

så himla mycket grattis!! :*

i min lilla lilla värld sa...

hahaha Man kanske borde ändra sin status oftare

Lisa sa...

Naw, fina ni!
Men alltså Emp & Helena, ni är ju inte jättesympatiska här alltså. Ska ni bägge ha varsin hipp och skitfin klänning på er på era nätta små kroppar (eh, sa jag verkligen så?) från både NYC och London medan jag får ta nån ballongsak från typ Lindex? Jag kommer se ut som en heffaklump! Stackars stackars mig!
Men tusan vad kul det ska bli, alla samlade på ett enda stort bröllop, grina lär jag göra!

Emelie Jensen sa...

Hahaha forlat Lisa, tankte ju inte riktigt pa det. Men du kommer vara vackrare an nagon annan for du har bebis mage och det finns nog inget vackrare an en gravid Lisa sa det sa. Jag skulle byta med dig vilken dag som helst och garna ha pa mig en "ballong" om jag bara kunde fa ha den dar magen :) Vill ha bebis nuuuu! Jag ar sa avis pa dig:) Puss!