2011-09-20

God morgon.


Jag borde alldeles säkert passa på att sova ytterligare en stund nu när M tagit med Kajsa ut för att hämta tidningen och fixa frukost, men med en sån här sötnöt brevid mig finns det så mycket annat att titta och sniffa på.

Observera den snyggaste pyjamasen från 78. Vem skulle inte vilja ha en sovpåse med paraplyer på liksom?
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

Josefine sa...

Men herre gud. Jag kan inte ens läsa ditt inlägg nu om förlossningen för jag kan inte sitta och storgråta på jobbet första dagen jag är här (blir väldigt tydligt eftersom vi bara sitter tre stycken här). Sparar det tills jag kommer hem. Men vilken liten fantastisk Vidar ni har fått. KRAM!

jos sa...

Äsch, vem kan sova när det finns gosig bebis att hänga med. Sova kan man göra sen, när man har tonåringar. Dom gillar att sova har jag hört.

Fifi sa...

Håller med Jos där! Ibland blir jag så uppfylld av att ligga och titta på Elly att det är omöjligt att somna om.

Söt sovpåse förresten och jag ser fram emot att se V som leopard :)

Atomflickan sa...

GRATTIS till en jättejättefin liten son!

Johanna sa...

Fantastisk pyjamas, och fantastisk unge.

Och tack för din jättegulliga kommentar!

Lisa sa...

Josefine: Men jag läste just att du fått jobb, redan! Bra jobbat hörru, och GRATTIS! Verkar ju hur kul som helst ju. Jag garvade så jag dog igår när Krister berättade att han som typ treåring fick en öl inbeställd av sin pappa när dom var ute på restaurang. Också tänker jag att Krister nog måste vara en av världens bästa killar, utan att ens ha träffat honom...
Eh, och TACK! =)

Jos: Jag håller med. Men jag hade glömt bort hur mycket barn sover. Hade det inte varit för att Kajsa sov så här mycket hon också hade jag varit orolig..

Fifi: Jag längtar ihjäl mig efter Leon, sjukt söt är det!

Atomflickan: Tack snälla du! =)

Johanna: Hihi det var så lite, och helt sant! Och tack själv! =)