2011-09-14

Jaså, är det handlar ni gör på Maxi?

Själv åker jag dit för att använda deras toalett.
Har gjort det de senaste två dagarna nu, efter att jag lämnat Kajsa på dagis. Maxi ligger liksom på vägen hem, och offentliga toaletter är ju bra skit (om man nu jämför). Förnedringen på den?
För jo, det är ju så i en renovering att det alltid ska gå två steg framåt och ett bakåt (eller var det tvärt om?). Igår hade vi toalett ett par timmar. Fatta liksom, både toalett OCH golv. Men säg den lycka som varar. Rörmokarfan var inkompetent och drog fel på ett rör, så adjöss med toan igen alltså.

Jag vet inte om ni förstått det - men ge er aldrig, aldrig på en badrumsrenovering. Speciellt inte om ni har en tidsram att följa, och se för fan till att inte vara höggravid! Det tär nämligen rätt ordentligt på både förhållande, kropp och psyke. Men när vi väl kommit ur den här cirkusen kommer vi nog vara världens starkaste par jag och min snubbe. Då tror jag tamejtusan vi kan erövra världen.

Och ja, det är ett evigt tjat om detta förbannade badrum, men det är ju lite så jag lever nu. I gnäll och kaos.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Gnäll på, det är klart att du inte kan tänka på andra saker. En toalett behöver man liksom bara HA.

Otroligt att de "drog fel", hoppas innerligt de också drog av på räkningen då.

Josefine sa...

Ja fy fan. Vi tjafsade om alla möjliga struntsaker under vår badrums/köksrenovering. Det ÄR jobbigt att inte kunna göra alla grejer man MÅSTE göra varje dag hemma.

killmamman sa...

hmm, inga uppmuntrande ord för mig som snart står inför en total ytskiktsrenovering av huset vi köpt :)

H sa...

Men åh, vad typiskt! Men alltså, vilken rörande anekdot att berätta för lillen när han/hon blir större! När jag väntade dig fick jag skita på Maxi!

Cat sa...

Gud, jag kan inte låta bli att skratta lite åt dig. Jag har aldrig förstått människor som skiter på offentliga toaletter. Men dig förstår jag faktiskt :)

Lisa sa...

Det är fan förnedrande att renovera badrum. Varje gång en hantverkare kommer och undrar var den andra toan är så måste man liksom erkänna att man skiter på en campa potti och jag ser liksom på dem att de dör lite inombords, för det innebär ju att de snällt får hålla sig om de själva skulle bli nödiga under arbetspassets gång. Haha.