2011-09-24

Samtalsämnen.

Jag vet inte hur ni har det hos er, men hos oss pratar vi väldigt öppet om bajs och sånt. Och nu menar jag inte enbart ungarnas bajs, som ju för övrigt blivit väldigt på tapeten igen efter Videungens födelse - utan vårt eget också.
Jag var med om en bajsincident förut (vad det rörde sig om är mindre relevant) och kände ett enormt behov av att tala om det för M. Nu undrar jag om det är ett sunt förhållande vi har till varandra?
Pratar ni om bajs där hemma hos er också eller? (Snälla, säg ni gör!)

8 kommentarer:

Emelie Jensen sa...

Mer an vad vi borde gora. Fast vi har borjat inse att nar vi pratar om (och skestikulerar) hur var senaste bajs var, ja da har vi gatt lite val lang. HAHAHA! Sa ni ar inte ensamma ^^puss!

jos sa...

Haha, klart vi gör. Jag misstänker dock att de flesta skulle tro att Jon är den som för diverse äckligheter på tal men oftast är det nog jag.. På sista tiden har Jon dock börjar svara "snälla, berättat inte sånt där för mig.." så han har blivit känslig på äldre dar..

Dalkullan sa...

Jo. Vi pratar ofta bajs. Det är som en intim Facebookstatus. Typ. Jag har alltid tänkt att alla pratar bajs med sina partners. Hur lever man annars ihop?

Duktiga Tjejen sa...

Haha! Min M och jag var precis ute en timme i skogen och vi pratade en hel del om just bajs. Vi har inte ens barn, men vad sjutton liksom. Bra att veta att vi inte är ensamma ;)

Johanna sa...

Håller med övriga, vi pratar också om bajs.

Ibland ropar dock min kille "Johanna har bajsat" när han går in i badrummet, och det uppskattar jag kanske inte så jättemycket. Det är ju bara vi två hemma hos oss så jag vet ju redan om det själv, liksom.

nataber sa...

instämmer med kören!

Fifi sa...

Haha, ja, vi pratar bajs. Det är magstatusar, bajskonsistens mm. Och jag blir alltid så entusiastisk när ajg lägger en touch down att en sådan måste avhandlas ordentligt!

Lisa sa...

Haha ja men det här var ju underbart. Skönt att vi inte är ensamma om att prata vitt och brett om våra toabesök.
Bajs is the shit med andra ord!