2011-09-21

Hur det slutade.


En tröja fick jag köpt, sen utspelade sig exakt nedan nämnda scenario och jag tänkte (och bestämde) att spinning så fort snippan läkt och fått godkänt är alldeles bestämt ett måste för att kunna ha alla snygga höstkläder.
Efter ungefär 10 minuter sitter jag där och trycker en bakelse. En rysk jävla banantårta som såg så god ut men som smakade skit. Om jag åt upp den? Givetvis.
Känsla just nu: rätt mycket självförakt faktiskt.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

Josefine sa...

Funkar exakt likadant. Tänkte innan: nä nu är det sockerförbud. 30 sekunder senare hade jag glömt det och stod med en av S:ets godisar i munnen. Och då bara "eh just det...". Behöver sockeravgiftning.

Johanna sa...

Haha ja sådär är det ju.

Jag tänker istället att bara jag tränar så är det okej att jag äter en massa gott. Det är en regel jag satt upp eftersom jag vet att jag inte kan låta bli att äta allt det gottiga.

Lisa sa...

Jo det är ju det där med karaktären. Måste komma igång med träningen så det blir lite ordning på torpet. För som du säger Johanna, om man tränar är det ju lite mer okej att äta lite gott emellanåt, men nu har det blivit väldigt mycket gott och väldigt lite (läs inget) tränande..

Linda Quist sa...

känner igen det där :D