2011-09-21

Jag länkkärlekar.

Det har ju varit så himla mycket länkkärlek på bloggarna jag läser den senaste tiden och jag har själv fått ett par från både Fifi och Katta Kvack (tack!). Och ärligt talat, det är ju faktiskt svinkul att bli länkad till och man blir rent av lite mallig. (Joho erkänn, man blir´t!)
Och utan att ha drabbats av storhetsvansinne (för även om besöksantalet skjutit i höjden senaste tiden så är det fortfarande en väldigt pytteliten blogg det här) så vill ju jag också gärna länka och det kan ju inte bara vara storbloggarna förunnat att göra det. Så jag gört helt enkelt.

Johanna Lagerfors blogg hittade jag genom Fifi om jag inte minns fel.
Johannas blogg känns väldigt genomtänkt och välskriven, och extra mycket gillar jag hennes 'Dagens bild från ett främmande land.' Hon fångar mig med sina bilder och texter och det känns nästan som om jag vore just där, på platsen hon så väl beskriver. Vilket jag ju också önskar. Varje jävla gång. För det är väl lite därför också som jag gillar bloggen så mycket - att hon faktiskt lever det liv, med mycket resor och äventyr - som jag också tänkt jag skulle göra men aldrig gjorde. Här låter jag kanske lite bitter, men det är jag ju inte. Jag skaffade ju världens bästa familj istället, och resa det ska både jag, M och våra ungar göra framöver. Men fram till dess nöjer jag mig alltså med att läsa Johannas blogg, och snart åker hon till Japan. Jippi för mig men kanske mest för henne. Ehm..

Och så har vi Dalkullan som skriver bloggen Familjebegrepp. Den bruden alltså. Hon verkar fan vara både svinrolig, tuff och skitsnygg. Hon är liksom snygg även när hon inte är snygg. Och så skriver hon med en härlig självdistans. Hon har flyttat med sin snubbe och söta dotter till Tyskland och det är därifrån vi får följa hennes liv i jakt på vänner och ett vardagligt liv tillsammans med hennes lilla familj. Dessutom gillar hon körv och öl. Och sa jag att hon är jävligt rolig? Och så tänker jag att vi nog är av lite samma skrot och korn.
Jag gillar henne helt enkelt.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Men ÅÅH, blir lite tårögd och sjukt lycklig (och mallig!). Tack snälla snälla du, så himla fina ord. Gud vad man behöver den peppen ibland.

(Och du, resa kan man göra hela livet! Om några år skaffar nog jag och D barn och då kanske man inte reser så mycket på ett tag, men sen kan man ju göra det igen. Och igen! Både med och utan kiddon. Det är ju aldrig försent. Är ju heller inte fy skam att ha skaffat sig en så himla fin familj!)

KRAM till dig och tack igen.

Duktiga Tjejen sa...

Jag hittade till din blogg genom Johanna nu :) Klart man blir glad för att bli länkad, jag blir sjukt glad för sånt, och det är ju härligt. Vi skriver ju alla öppet på nätet för att bli lästa, annars skulle vi hålla oss till de gamla dagböckerna.

Håller med Johanna om att ni kan resa sen, vi är så lyckligt lottade i detta land som kan göra allt och inte behöver välja bort något!

Dalkullan sa...

Åh men tack! TACK!
Jag blir också sjukt mallig nu. Hohojaja.

Och jag gillar dig!

Fifi sa...

Johannas blogg älskar jag och Dalkullan ska jag genast kolla in!

Lisa sa...

Johanna: Hihi varsågod, det var som sagt bara roligt att få länkkärleka lite. =)
Och ja visst är det så. Jag älskar att resa och hoppas kunna föra över det till våra ungar. Så här i början blir det kanske bara någon charter, men så snart de vuxit upp lite kan man ju dra med dom på lite mer 'äventyrsresor'. Sitter jag här och säger som om jag sket pengar, för det är såklart en ekonomisk fråga. Men viljan den finns där i alla fall.

Duktiga tjejen: Ja men visst är det! Bra att det inte bara är jag som behöver en sån där liten egoboot ibland.
Och nu hittade jag ju till din blogg med dessutom. Win win! =)

Dalkullan: Hihi. Du är ju värd en länkning eller tusen ju!

Fifi: GÖR`T! =)