2011-09-13

Någon slags lista över läget.

Rörmokare har inte lunchrast, det fick jag erfara igår. Jag frågade lite försiktigt om han tänkt åka iväg på rast eller så, men han svarade lite käckt att 'äsch, jag hoppar den och kör på här istället'.
Jahopp liksom. Tack och lov kom han en stund senare på att han glömt lite grejer och var tvungen att åka iväg en snabbis. Hej akutbajs!

Bebisen har än så länge lyssnat på min önskan om att stanna kvar i magen ett tag till och tycks så göra ännu ett par dagar. Några förvärkar och lite ont emellanåt men det är mest på kvällarna när jag ju har hållt igång hela dagen.

Vi har numera golv inne på badrummet. Än så länge bara spångolv, men ändå - golv! Efter att ha balanserat på plankor uppe på isolering känns det som ett jäkla steg åt rätt håll.

Jag har kommit lite närmre ett sunt beroende av wordfeud, de senaste två kvällarna har jag lagt ifrån mig mobilen runt 22 och därefter inte ägnat den blick (här tänkte jag skriva tanke, men då skulle jag ljuga). Win på den!

Idag hämtade jag Kajsa på dagis vilket jag inte gör speciellt ofta - men jösses vilken lycka det var att mötas av en unge som slängde sin hink och spade och sprang med öppna armar mot mig och ropade 'MAAMMAAA!' Som varm bomull för hjärtat, hörrni!

3 kommentarer:

Johanna sa...

"De senaste två kvällarna har jag lagt ifrån mig mobilen runt 22 och därefter inte ägnat den blick (här tänkte jag skriva tanke, men då skulle jag ljuga)" - hahaha. Sjukt roligt.

Och så himla spännande att läsa din blogg nu, det är vuxenpotta, renoveringsdrama OCH bebis på väg när som helst. Följer med spänning!

Linnea Östling sa...

haha. ville gör det motsatta när jag kommer. Han skriker och blir tokarg och vill absolut inte gå hem från dagis. De måste undra hur han egentligen har det.
Lycka till med bäbisar å toaletter å allt!

Fifi sa...

Fy fan för att akutbajsa efter lång väntan!

Snäll bäbis som gör som du säger!