2011-09-25

Vad vi gör.

Det finns ju många saker man kan göra ihop med sin partner inne på sovrummet i sängen om kvällarna. Kanske får man ligga lite eller planerar kommande renoveringar, eller så skedar man och viskar sockersöta saker till varandra, inte tusan vet jag.
Vi spelar i alla fall Wordfeud. Mot varann.
Men alltså, det gäller att ha tålamod när man spelar mot M. Tålamod eller ha tio andra spel igång. (Jag väljer det senare.)
Han tar nämligen otroligt lång tid på sig att lägga ett ord. Räknar på poäng, analyserar och lägger upp strategier. Typ: 'lägger jag det här nu så kan jag lägga dom bokstäverna sen, och med en jävla tur kan jag gången efter det lägga ut det här.'
Och jag riktigt ser hur poängtalet fladdrar förbi honom när han ligger där och räknar ut bästa möjliga bokstäver att lägga.
Jag vill ha leverans direkt liksom, speciellt när jag vet att han bara spelar mot mig och ligger där med mobilen i handen. Men tro mig, jag har hunnit med både ett blogginlägg och lägga några ord till andra motspelare i Wf och fortfarande har jag inte fått något ord levererat av honom. Och än lär det dröja...
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

Fifi sa...

Jag och Niklas spelar också mot varandra och går omkring och är lite småsura när det går bra för den andra.

Helena mitt i smeten sa...

Haha! Jag är också otålig och har inte alls lust att vänta länge på den andre. Ola tog dessutom bort wf från sin telefon igår!

killmamman sa...

jag vill spela wordfeud med min man han vägrar, grrr...

Fröken K sa...

Min surfpott tog slut för ett par dar sen, misstänker att det är wf som är boven i dramat. Nu har jag abstinens!

Lisa sa...

Fifi: Så där är vi också, jag är skitstöddig om jag leder och inte lika munter när jag får dyngspö.

Helena: Men hur kan man bara ta bort wf helt apropå? Eller var han klyftig nog att göra det innan beroendet fick sitt grepp om honom?

Killmamman: Meh, vad taskigt! Eller bara väldigt smart?

Förken K: Åh, abstinensen på den! Jag trodde ett tag att det var det som hänt när jag var på bb. Jag kunde varken kolla bloggar eller spela wf. Fatta paniken på den! Lillen bara sov och sov, M var hemma och grejade med badrum och där satt jag helt själv på ett vitt rum utan internetåtkomst. Tack och lov hoppade det igång till sist. =)