2011-09-03

Guilty pleasure

Det måhända att jag undanhållit vissa saker för min kille, däribland min förkärlek till GES i mina tidiga tonår.
Alldeles nyss blev jag påkommen när vi kollade på 'Tack för musiken' på SVT och jag med glädje råkade sjunga med i hela texten till 'En jävel på kärlek' för att sedan fortsätta med ett gäng låtar ur Orups repertoar.

Jag tror visst han hotade med att göra slut om jag inte la alla kort på bordet, ty såna överraskningar ville han inte veta av något mer.

5 kommentarer:

Dalkullan sa...

Ååhhh!!! Jag älskar GES och jag är besatt av Orup. Allt det här vet min man. Men han är ju engelsman, så han förstår ju inte riktigt innebörden i det hela. Men jag förstår definitivt skammen i det hela. Inte att du dolt något, utan att du faktiskt kan texten.

Säg inte det här till min man, men han gifte sig med mig i tron om att jag sett alla Star Wars filmer. Men det har jag ju inte. På sin höjd har jag sett tre. Kanske. Men vem håller räkningen?

Har förresten inte din kille några hemlisar och guilty pleasures? Eller är han den där rentvättade typen?

Johanna sa...

Haha! Underbart inlägg :) känner såå igen mig, även om det för min del handlar om roxette. Kan alla låtar, sjunger med högljutt, och min kille bara:

-?!

Fifi sa...

Haha, så himla kul! Det är för övrigt så kul att man fortfarande kan förvåna varandra efter flera år tillsammans!

Cat sa...

Hahaha, jag jobbade så jag kunde sjunga med utan att någon annan än brukaren såg mig... och han kan inte prata så han kan inte skvallra vidare ;) Fast mest förvånades jag över upptäckten att det faktiskt finns en Orup-låt som jag tyckte var bra.

Lisa sa...

Dalkullan: Men ja, okej att jag kunde varenda text då, men att den fortfarande sitter kvar?
Åh, jag hatar Star wars, har inte sett en endaste en av filmerna till Martins förtret, han älskar dem! Måste fan ta reda på några av hans guilty pleasures, efter fyra år har jag fortfarande inte genomskådat honom på den punkten.

Johanna: Jamen där har du mitt andra guilty pleasure, inte Roxette, men Per Gessle och Gyllene tider, tror nog jag kan varenda låt. Men för fan, säg inget till M, jag la inte alla kort på bordet igår. ;)

Fifi: Visst är det! Det är väl bra det iofs, vore trist om man vände ut och in på varandra direkt. Den som spar han har liksom..

Cat: Men Orup ÄR bra, eller åtminstone har han en del låtar som är det.
Stackars din brukare! Jag brukar plåga min brukare också med sånt där, men han mest skrattar. =)