2012-02-29

Lycka såhär skottdagen till ära.

När det stora lilla barnet helt apropå ingenting alls dvs inget tjat, inga mutor, inga raseriutbrott - INGENTING! - sitter i hallen och självmat på alldeles egen hand har hoppat i både ytterbyxor, jacka och stövlar, ja då ville jag lägga mig ner på golvet och gråta en skvätt av ren och skär lycka faktiskt. Tänk att det finns hopp om en ljusare framtid i alla fall!
Och nej, stövlarna satt inte riktigt på de fötter de skulle, men ändå - HALLELUJAH!

9 kommentarer:

Dalkullan sa...

Alltså jag känner lyckan ända hit!!!
Grattis till denna upplevelse!

Josefine sa...

Emellanåt är man ju en riktig carpe diem-människa när man får barn. Det är så pyttesmå saker som blir helt "ÅH I LOVE MY LIFE". Rätt bra faktiskt!

Fröken K sa...

Åh vilken härlig känsla! Kan jag tänka mig, här var det "Men det är kråmligt!!!" och tårar idag. Men nör vi väl var ute sen, vååååår, mmmmmm!

Tinalinatiny sa...

Härligt!
& att stövlarna inte hamnade på rätt fot är ju petitesser i dessa sammanhang. Går ju minst lika bra ändå :)

Maria sa...

Vilken duktig tjej! Idag drömde jag mig bort till tiden då W kan få på sig den själv, för herre vilket liv det är varje gång!

Bara Sara sa...

Åh jag vet precis vad du menar - det är underbart!

Fifi sa...

Känner lättnaden ända hit!

REGNSJUK. sa...

Vet precis vad du menar! Vi har brottningsmatch VARENDA GÅNG ytterkläderna ska på här hemma. De få gånger Vide sträcker fram händerna helt självmant för att vi ska sätta på honom vantarna... Guld värt!

Lisa sa...

Dalkullan: TACK!

Josefine: Exakt! Tur att de stunderna också finns med på kartan över småbarnslivet, annars hade man nog dukat under vid det här laget..

Fröken K: Ja alltså snart finns det ju inte ens några kläder att ta på, bara att hoppa i tofflorna och ut och leka. Fy sjutton vad fint!

Tinalinatiny: Ja men precis, man kan ju inte begära för mycket av de små. =)

Maria: Suck ja, ibland vill man klösa sitt hår av frustration. Men misströsta ej, snart är det W som står där i hallen med kläderna på!

Bara Sara: Underbart är bara förnmanet! =)

Fifi: Hihi ja, det bör du göra.

Regnsjuk: Många gånger så är man laddad till tänderna innnan man ska gå ut. Men när väl alla kläder är på så har man brytit ihop och är inte alls särskilt sugen på att gå ut längre..