2012-02-23

Spänningen är olidlig...

Okej bara ett snabbt inlägg om spektaklet:
På första bilden som publiceras på Vickan efter förlossningen, kommer hon ha mjukisbrallor och mjölkfläckar efter läckande bröst på tröjan då?
Alltså jag hoppas ju det, för att behöva tänka på hur man ska klä sig och hur snygg man ska se ut framför pressen när ett krig (okej, en bebis. (Men nästan samma sak? Lite, ibland? Nä, okej..)) precis har huserat genom ens snippa - inte så jävla kul liksom. Men samtidigt så är jag inte dum i huvvet, hon måste ju passa in i den kungliga mallen liksom. Visa upp prinsessan, klä sig propert med rosaskimrande kinder som hon varit på semester, trots att hon inget hellre vill än ligga i sängen med rufsigt hår med sin nyföding på bröstet och låta känslorna vara "all over the place" i lugn och ro.

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Man får tänka på att hon garanterat varken sminkar eller klär sig själv. Det gör hovdamerna åt henne, så mjölkfläckarna kommer garanterat vara puts väck.

Trillingnöten sa...

Jag skulle gärna se lite mjölkfläckar och en dimmig (av trötthet givetvis) blick på första kortet!

Sus sa...

Hon lär garanterat inte ha en enda mjölkfläck.

Johanna sa...

Haha jag tänkte samma sak, och sen såg jag bilden där de så perfekt stod med varsin hand på baby..hållaren? Vad heter det? Korgen med bebisen i. Hon såg perfekt klädd ut och icke trött alls. Och då var det ju bara TIMMAR sedan barnet föddes. Alltså herregud.

linxter sa...

Tänkte precis samma sak; hur fan fixade hon att stå där som värsta toppsnäckan kl 13 när ungen föddes 04:26 (eller liknande). Vilmer föddes 04:28 och kl 13 hade jag rufsigt hår, var blek om nosen, hade en snirra som sved som en jäkla majbrasa och en alldeles rosa liten bebis vid tuttarna. Hade någon bett mig klä på mig tjusiga kläder och sminka mig hade jag antagligen börjat stortjuta. fifan.

Anonym sa...

Jag hoppas på ett reportage i Mama med henne snart, ett lite mer naturligt ett och inte så kungligt.. :) Det lär dock inte ske.

Lala sa...

Ha ha! Tänkte oxå hur hon kunde stå och se så pigg ut bara några timmar efter förlossningen! Efter min första förlossning kunde jag inte röra mig på ett annat sätt än Berit 110 år i säkert en vecka;-)

Maria sa...

Jag hade gärna sett henne med fett hår och mjölkfläckar i mjukisbyxor! Det är väl så man ska se ut när man nyss fött barn, eller? Det måste vara himla jobbigt att se glad och pigg ut direkt efter förlossningen, även fast det är någon annan som gör i ordning en!

Tinalinatiny sa...

Himla roligt skrivet, haha. Helt otroligt, man börjar ju fundera över om kungligheter verkligen är människor :)

Alex sa...

Jag tänker mest på hur jobbigt det måste vara för henne att att stå/sitta/gå. Men det kanske gör olika ont efteråt.