2012-02-21

När läslusten nådde oanade höjder.

Men hörrni, vet ni? Det var precis lägligt att göra ett sånt där frågeformulär och be er presentera er lite, för jag kom liksom av mig lite.
Har fullt upp med att läsa om Katniss, och när jag inte läser om Katniss så tänker jag på Katniss. Ja, maken på beroendeframkallande böcker alltså.
Men jag trivs himla fint med att bara läsa era svar på förgående inlägg och hoppas fler fyller på. Verkligen tacksam att ni tar er tid att svara på frågorna!
Tills vidare ska jag storhandla ensam med två ungar (wish me luck!), baka semlor (det är ju trots allt fettisdagen idag!) och underhålla två förkylda men väldigt spralliga och glada ungar.

Hejpåer!

4 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Eller hur, skitkul att läsa svaren från alla. Och få veta att vissa läser som man inte visste om! Like, like.

Du kan äta min semla också. Monki brukar göra så - köpa tvåpack och äta båda själv eftersom jag tycker semlor är äckligt, hehe.

Maria sa...

Jag kanske måste göra ett sådant frågeformulär jag med. Det var ju himla kul! :)

Trillingnöten sa...

Den där serien är så jäkla beroendeframkallande!! Jag slukade alla tre böckerna i ett nafs!

Lisa sa...

DT: Jag var nära på att görat, äta två alltså, så goda var dom. Men man blir ju spymätt efter en liksom. Jag gör alltid en semla med sylt istället för mandelmassa och vispar i lite vanlijkräm i grädden till Martin eftersom han är allergisk mot mandlar och inte är så förtjust i grädden. Mycket gott det också.

Maria: Gört! Det är himla kul, och lite läskigt också. =)

Trillingnöten: SjuHukt bra är dom!