2012-02-16

Men ynk då.

Den här förkylningen alltså, så himla nyckfull.
Jag fick vila sen tillslut, alla tre tog en förmiddagsvil på nästan två timmar. Men sen när vi vaknade så bultade huvvet och snoret rann som aldrig förr. Och varje gång jag snyter mig, vilket är cirka var femte minut så känns det som om huvvet ska sprängas i bitar, fast bara den högra sidan? ÅÅH, jag som trodde jag skulle komma undan med en rätt lindrig förkylning som försvann snabbt.
Så trots vilande och pigga ungar så förmådde jag inte bylsa på ytterkläder och ge oss ut. Känner mig oerhört ynklig. Men jag har i alla fall städat, dammsugit och dammat och sånt.
Får nöja mig med att vi åtminstone haft några fina dagar bakom oss, med korvgrillning på tomten, våffelätning och snögubbsbyggen bland annat.


8 kommentarer:

H sa...

Måste träffa de där ungarna snarast! Saknar dem!

Maria sa...

Hoppas du kryar på dig snart! Och det ser ut som att du haft några fina dagar ändå. :)

Cat sa...

Låter som någon variant av bihåleinflammation. Köp nässpruta. Den är min bästa vän så fort jag åker på en förkylning och den räddade livet (eller i alla fall förståndet) på mig när jag hade bihåleinflammation. Älskar den! Lite äckelvarning dock, det man snyter ut efter att man spolat med den kan vara det mest groteska du sett i ditt liv.

jos sa...

Hur lyckligt måste inte K ha varit när hon fick grilla korv? Ser himla fint ut! Hoppas förkylningen ger med sig snart, är hopplöst när det bara kommer tillbaka hela tiden.

jos sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ruht sa...

Krya på dig Fina du! [Och såå fina familjebilder i snön..] :].

Nina sa...

Härliga vinterbilder! Och att städa och fixa sådär är ju verkligen imponerande när man är så sjuk. Man måste ju ta det lugnt och kurera sig också! Krya på dig!

Själv är jag också snuvig och har en bebis som skriker irriterat varje gång jag snyter mig. Han gillar det inte alls av någon anledning...

Lisa sa...

H: Det är ett måste!

Maria: Tack, det känns lite som en varannan dag-förkylning det här, så jag vet inte.

Cat: Oh no! Jag tror det är´t! Var såklart tvungen att googla och det låter exakt som det! Fan. Nässpruta, vad är det? Näsfrida som jag har till Vidar? Hihi. Måste kolla upp.

Jos: Gladar unge fick man nog leta efter. Hon käkade dem råa, hade inget som helst tålamod att grilla dem färdigt. Haha.

Ruht: Men tack! <3

Nina: Tack! Och haha, vi har samma sak här, fast med hostandet. Vidar rycker till och börjar gråta så fort nån av oss hostar till. Stackarn.