2011-08-10

Att tröstäta sig lite.

Nu är jag så himla trött på det här med att M håller på och skruvar bil eller renoverar badrum varenda kväll och att det känns som att jag de senaste veckorna haft ensam vårdnad för Kajsa. (Och för städ och disk).
Att jag innerst inne vet att han måste och att jag innerst inne tycker rätt synd om honom hör inte hit. Jag tänker äta en Ben & Jerry nu. Half baked. Det är synd om mig. Ynk.
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

jos sa...

Känner igen det där med att det känns som att vara ensamstående. Jag (och barnen) har träffat Jon, vaken tid, typ 10 timmar sen jag kom hem från Skåne. Och då hade jag ju inte träffat honom alls på 5 dagar. Typiskt nog finns inget roligt att tröstäta hemma. Riskaka känns ju inte så lockande liksom..

Josefine sa...

Ja själv sitter jag ensam för att M håller på med bloggen. Men jag vet att han egentligen sitter på fb och att han inte kommer börja blogga på länge än. Kan med andra ord glömma filmen vi skulle se... MVH/Surkärring

Lisa sa...

Jos: Ja visst är det tråkigt! Men snart så. Längtar efter att det där badrummet är klart så kan vi bara greja lite i vår egen takt..

Josefin: Haha ja jag såg att han plitat ner ett inlägg om hans väldigt speciella nummer! =D Hoppas du fick en fin kväll ändå till slut!