2011-08-23

Skeva drömmar.

Inatt drömde jag att bebis skulle förlösas med planerat kejsarsnitt. (Jag drömde även att jag gick på ett stort haschplantage, och för varje haschplanta jag gick förbi så blev jag på smällen och hade således en hel drös bebisar i magen som endast kunde förlösas kring en eld, på haschplantaget där alla var tvungna att vara pårökta.)
Ialla fall..
Döm om min förvåning när barnmorskan idag sa att det nog var bäst att kontrollera bebisens läge med ett ultraljud, eftersom hon på bara två veckor hade haft fyra långtgående fall där bebisarna låg i säte.
Den ena pappan, berättade hon, var rätt stressad och väldigt frånvarande på deras rutinbesök som hade ägt rum igår. Anledning: Planerat kejsarsnitt nästa vecka och fullt uppe i en badrumsrenovering.

Ett tag trodde jag att det var oss hon pratade om, att jag, mina skeva preggodrömmar till trots hade fått förmågan att drömma sanndrömmar. Men peppar peppar var det alltså inte så det var fallet.
Bebis låg i ruckbart läge precis där den skulle och kurvan följdes alldeles exemplariskt.
Skönt måste jag säga, för planerat kejsarsnitt utfört av en sektliknande drös med pårökta människor kan jag klara mig utmärkt utan.

2 kommentarer:

Fifi sa...

Det är lustigt när man drömmer om hur ungen ska komma ut, jag drömde ju en gång att Elly levererades av ett flygplan. Det hade ju varit smidigt!

Lisa sa...

Jamen visst är det!
Flygplan låter himla smidigt, vad det hemleverans till dörren också eller? Kanske vore nåt menar jag..