2011-08-24

Dumlatheten.


Varför ska jag jämt göra så här mot mig själv? River ur alla sängkläder för att jag då inte har något annat val än att bädda rent när det väl blir läggdags. Men varför kan jag inte löpa linan ut och slänga på rena lakan med detsamma?
Men nej då, vänta tills du redan somnat på soffan en gång vetja och se hur jävla pigg du är på att bädda rent då!
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

Alex sa...

Ja säg. Har en tendens att göra detsamma. Vi verkar ha likadan, supertung, madrass ovanpå också. Har du tvättat din? Funderar på att tvätta min men är rädd att den ska krympa...

Fifi sa...

Så där brukar det bli när jag tvättar, jag glömmer liksom bort att det inte är några lakan i sängen ända tills jag ska lägga mig och är dödstrött.

Lotta sa...

Skönt att höra att det är fler...jag brukar också lägga ifrån mig nytvättade klädhögar som ska vikas. *suck*

Lisa sa...

Alex: Ja madrassen är hopplöst tung! Vi har aldrig tvättat den men också gått i samma tankar. Det slutar alltid med att det blir skrubborste och såpa. Renare än så blir den nog inte här hemma..
Fifi: Visst är det hopplöst! Man ska ju inte tro att man är piggare kl tolv på natten liksom, ren och skär lathet handlar det nog om från min sida.
Lotta: I know! Och de där klädhögarna har en tendens att bli liggande. Att det ska vara så svårt att bara göra klart arbetet direkt!