2011-08-24

...

Eller okej jag erkänner. Nu när jag sitter i soffan och tittar ut på regnet så längtar jag faktiskt en hel del till höstens helger med På spåret och Så mycket bättre på tv. Samt att ha en pytteliten bebis brevid oss i soffan.
Tänk vad skönt när familjen kan sitta ner i soffan i lugn och ro igen, utan att känna någon stress över alla måsten!
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

H sa...

Jag är mycket pepp på hösten! Inte nog med att På Spåret börjar, alla mina andra serier drar igång igen. Typ Criminal Minds, Dexter och Bored to death. Och jag längtar med efter er nya bebis! Och er gamla (säg inte till Kajsa att hon precis blev kallad gammal bebis)! Och er!

Dalkullan sa...

Jag längtar efter tv där jag förstår vad dom säger.
Jag anar att svt play kommer bli min bästa vän.

Fifi sa...

Åh, På Spåret hade jag glömt bort, nu ser jag verkligen fram emot det!

i min lilla lilla värld sa...

Du kan inte längta efter hösten! hahaha Du e ju tokig

Lisa sa...

H: Bored to death, vad är det? Låter som nåt jag missat fullständigt, lika bra det iofs, har inte tid med mer serier nu. Haha nä då lär hon kalla dig tant för resten av livet! =)
Vi måste ses snart, lunch nästa vecka tycker jag vi spikar!

Dalkullan: Förstårt, och de där tyskarna som ska hålls och dubba allt också, lider verkligen med dig! Tack och lov som sagt för svt play!

Fifi: Ja det är liksom det hela fredagspeppen handlar om nu mera, längtan efter På spåret. Jag tror att man har nog med vuxenpoäng bara där för att klara sig resten av livet. =)

Sara: Jag vet! Jag har alltid avskytt hösten tidigare, och jag drabbas fortfarande av vemod när sommaren tar slut, men då får man helt enkelt hitta saker som man ser fram emot istället.