2011-11-27

Adventstider.

God morgon hörrni så här på 1:a advent och allt. Den här familjens två ungar bestämde sig för att vakna i svinottan så vi har redan hunnit med mysig adventsfrulle med färskpressad apelsin, ägg och drömyoghurt med vit choklad & persika med 5% fett. Är det helg i allmänhet och 1:a advent i synnerhet så äre.
Jag tycker att vi förtränger att det är 12 plusgrader och regn utanför fönstret och det faktum att det idag för ett år sedan såg ut såhär:Nåja, hoppas ni får en finfin dag hur som helst.

Ps. Jag har så mycket jag vill skriva om, dels vill jag ge min syn på sömn. Det har nämligen varit väldiga diskussioner kring det den senaste tiden och en del kommentarer till diverse inlägg får mig lite att koka inombords. Som att samsovande barn får mer trygghet än de barn som sover i egna sängar till exempel.
Sen vill jag skriva några rader om hur jävla fantastiska jag tycker att ni är och hur himla glad jag är över att jag för snart fyra år sedan började blogga.
Men senare gott folk, senare. Nu ska jag ehm.. kolla på Emil i fakking Lönneberga med min dotter.

5 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Vilken mysig frukost!!

Helt galet väder. Här regnar det för fullt. Jag avskyr dock vinter och snö, så jag tar vad som helst hellre än det...

Visst är bloggvärlden så underbar (som vi "pratat" om). Jag började blogga 2006 på annan domän och hade ett annat "bloggäng". De bästa har hängt med nu och bilds det allra bästa som finns nu! Dig diggar jag bra mer och mer.

Och jag kan tänka mig hur mkt åsikter har om barn, sömn och uppfostran i övrigt...

Fifi sa...

Vilken lyxfrulle! Den där yoghurten måste jag testa :)

Det där om sömnen ja. Börjar ångra att jag skrev om det över huvud taget, för det blev så fel.Jag menade aldrig att det är bäst/tryggast för barn att samsova, men det verkade vara så det togs emot...

Maria sa...

Ser så himla mysigt ut!!

Anonym sa...

Låter iallafall som en jättemysig frukost såhär då man bortser från den tidiga väckningen :)

Lisa sa...

DT: Jag blev så lycklig idag när jag vaknade upp och konstaterade blå himmel och sol, känns som en evighet sen sist.

Jag ÄLSKAR bloggvärlden, otroligt tacksam över att det är en liten skara makalöst fina människor som läser och kommenterar här inne.
Hihi vad go du är, jag diggar ju dig också som tusan, men det var kanske ngen nyhet? ;)
Bloggträff vore verkligen en kul grej alltså.

Fifi: Den yoghurten går inte av för hackor! Gudomligt god är den, men vi känner oss lite som hycklare när vi sitter där och njuter av lyxyoggi medan Kajsa slevar i sig Arlas milda yoghurt med mü¨sli, men vad tusan, dumt att vänja henne vid socker i onödan tycker jag. Allra helst till frukost.

Maria: Ja det var det, hade dock varit mysigar med vitt utanför fönstren.

Träningslyckan: Ja det tidiga väckningen var väl ingen hit direkt, men men, då fick vi åtminstone ut mer av dagen. Det gäller att se positivt på saker och ting. Ehm...