2011-11-28

Gör ett nytt försök.


Bloggerdroid vill tydligen inte publicera mina inlägg idag. Gör ett nytt försök:

Efter att ha lämnat Kajsa på dagis bytte jag från babyskydd till barnvagn och gick en promenad i SOLEN (!), väl hemma igen fortsatte Kotten att sova i vagnen ute på altanen så jag kokade mig en kopp kaffe och gjorde lite frukost. (Jag har inte direkt nån aptit på morgnarna utan äter bara lite yoghurt för att hålla Kajsa sällskap.)
Nu sitter jag här i lugn och ro, äter min frukost och tänker att så här borde jag tamej tusan göra varje morgon då K är på dagis. Låta tvätt och sånt tråk vänta lite och bara njuta av lite egentid. Samt att äta minst två pepparkakor till kaffet. Nyåkers pepparkakor för övrigt. Peppisar är nämligen en utav få saker jag föredrar köpta istället för hemgjorda.
Ja det vore nåt det.

Så stod det i inlägget jag postade runt tio imorse men inte ville publiceras. Nu är nu och alltså dags för det där tråket som jag lät vänta förrut. Egentligen skulle jag helt klart kunna tänka mig en balja kaffe till medan ungarna sover, men lite ordning får det väl ändå vara på hemmafruandet.

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

Cat sa...

Vad mysigt! Klart att man ska låta saker vänta för att få den där stunden för sig själv, det är det värt :)

Sus sa...

Sol??? Åååh... <3

Duktiga Tjejen sa...

Här skiner oxå solen, och eftersom jag avr hos läkaren fick jag mig en promenad både dit och hem! (1h sammanlagt). Lovely. Perfekt dag att jobba hemifrån, satt med fleecetröja på balkongen i solen på lunchen...

Jag äter väldigt lite pepparkakor. En i år, och det är nog rekord för årstiden. Roligast är att baka :)

Maria sa...

Låter som lite skön egentid! Nyåkers pepprisar har vi också köpt hem. De är mumsiga de! :)

Fifi sa...

Vad skönt det lät, jag tycker numera att det är rena lyxen att äta i lugn och ro. Och det var lite sol här också innan, underbart!