2011-11-29

En liten hyllning till försäkringskassan.

Håll i er nu hörrni, för det jag ska berätta nu kommer ni sällan få höra igen.
Försäkringskassan alltså.
Jag skrev ju förra vecka om att jag mitt smartskaft inte ansökt om föräldrapenning för oktober och skulle således heller inte få någon utbetalning den här månaden. Katastrofalt, men helt och hållet mitt eget fel så jag hade verkligen inte väntat mig några sympatier hos försäkringskassan, dom är ju inte direkt kända för det menar jag.
Jag ringde i fredags och tiggde och bad, men damen svarade med svalt intresse att hon skulle se vad hon kunde göra, men att det inte var något att vänta. Återkom igen på tisdag.
Idag återkom jag och möttes av en varm röst som efter att jag förklarat mitt ärende sa att "givetvis Lisa, ska jag hjälpa dig så du får dina pengar utbetalda! "En minut senare ba: "Sådär, nu har jag fixat så du får dina pengar på torsdag, så då kan du ju lungt köpa julklappar." Jag höll på att trilla av stolen av chocken. Jag ville kyssa henne rätt på mun av glädje. Jag tror dock hon förstod min lycka genom antalet tackningar.

Åh vad den där kvinnan gjorde min dag! Och det där hoppat om en välfungerande f-kassa som kan ge god service har ännu inte slocknat helt.

5 kommentarer:

Maria sa...

Härligt! Så kunde de gärna få låta på försäkringskassan jämt tycker jag! :)

nataber sa...

YEEEEY!!

Fifi sa...

Jag har också haft tur med FK, det var nåt strul i våras, men handläggaren jag pratade med var hur trevlig som helst och löste det hela snabbt och bra.

Skönt att du får dina pengar!

Duktiga Tjejen sa...

Jösses! Du kanske borde skicka en julklapp till henne? Med risk att bli anklagad för bestickning, förstås.

Lisa sa...

Mycket förvånad blev jag! Känns väldigt bra att höra om liknande bemötanden då man annars hör så mycket skit.