2011-11-06

Avkoppling delux.


Kan inte tänka mig en bättre avslutning på en hemskt påfrestande vecka.
Jag ligger nog kvar här tills jag får dela badkaret med isbjörnarna.
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

Fröken K sa...

Åh. Eller jag menar nog mer ååååååh! Vad mysigt det där såg ut. Nu känns valet mellan duschvägg kontra badkar till badrummet i nya lägenheten myyycket enklare helt plötsligt!

Fifi sa...

Åh, det låter helt otroligt skönt!

Maria sa...

Underbart! Det behövde du! :)

Sus sa...

Har ofta funderat om det är så mysigt som på bilderna.. eller blir bara boken våt & vattnet svalnar för fort? ;)

Lisa sa...

Fröken K: Vi stod också och velade fram och tillbaka om vi skulle ha badkar eller dusch. Till slut bestämde vi oss för att badkar nog är bäst nu när ungarna är små, Kajsa älskar att bada (och jag med) och det känns lite smidigare med hela badproceduren.
Däremot har vi satt blandaren på "duschmått", alltså högre än vad som brukligt är vid badkar, så när vi sen om några år vill ha dusch slipper att grejja med sånt. Då är det bara att ta ut karet och fixa duschhörna istället. =)

Fifi: Det var det!

Maria: Tack! Och ja, jag kände också det. Tystnaden liksom, oslagbart! =)

Sus: Det viktiga är att få temperaturen i vattnet alldeles perfekt, vid för varmt vatten så får jag myror i kroppen och måste upp efter några minuter, och för kallt är ju skitjobbigt.
Men får man till den perfekta tempen och om man är vansinnigt trött på ljud och då främst på barnljud, och om man dessutom har en bra bok - ja då är det helt klart så mysigt som det ser ut på bilder. (Dock är nog en pocketbok att föredra då den inte är lika tung.) =)