2011-11-09

Konsten att skriva ett äckligt positivt inlägg i 7 äckligt positiva punkter och med en massa parenteser.

* Lillkotten sov imorse till 09:30 och storkotten till 10:15. Jag upprepar, Tio och femton! (Har aldrig någonsin hänt, men jag antar att förra veckans bristfälliga sömn gjort inverkan även på de små.)

* Kajsas pannkaksätande.

* Min kille kom hem efter jobbet med en bukett blommor till mig! Med ett litet apgölligt kort i.(Helt apropå ingenting och utan att jag ens hintat om att det vore på tiden.)

* Jag åkte bil alldeles ensam och spelade svinbra musik på jättejättehög volym. Kan också hända att jag sjöng med till musiken fasligt högt.

* Jag gick på stan också alldeles själv och hittade inte mindre än ett par tights, ett par byxor och en klänning.

* Hade ett långt och innerligt telefonsamtal i lugn och ro med en vän. (Jag pratar liksom aldrig i telefon längre, inte sådär länge ni vet, om allt och ingentig. Förr var jag mycket bättre att spontanringa när jag kände för att prata av mig, men nu. Nej, det blir inte av.)

* Imorgon är dagen då min önskan om öl i immiga glas blir sann. Då ska den här gråa morsan dressa upp sig, smeta på läppstift och fixa frillan för att bege sig in till stan, gå på Calidus releasfest och hänga med fint folk. (Och ja, just releasfest är viktigt att få med, ty det låter lite tufft så där.)

Om man lägger ihop det här inlägget med de tre senaste är det nog lätt att tro att min blogg blivit hackad eller så med tanke på den väldigt positiva tonen i dem, men jag lovar, det är jag som skrivit. Lovar och svär!

Och vet ni, på vägen hem från stan, när det riktigt bubblade av glädje i mig så tänkte jag att jag nog borde köra i en 50 km/tim för att slippa typ fronta med en långtradare som jag var rätt övertygad om att göra eftersom livet just nu är för jävla fint. Men så tänkte jag vidare att efter förra veckans misär så kan jag väl tycka att jag förtjänar att ha lite flyt. Och ser man ett steg längre så är det ju inte några överdådliga saker det handlar om. En blomma, lite nya kläder och några öl med vänner - rätt mycket vardagliga grejer liksom.
Det är nog lite som man säger ändå, att man måste må dåligt för att uppskatta de små sakerna i livet. (Hej kliché!)

11 kommentarer:

Fifi sa...

Vad glad jag blir, du behövde verkligen en sån här dag efter all skit!

Lala sa...

Hihi;) Det är som att högre makter vet när man behöver något såntdär ibland;) Själv har jag varit nära-döden två dar på rad så jag är mest glad som lever idag;D (I måndags körde jag MOT RÖTT!!!Borde vara förbjudet att köra bil när man ammar..hmmm) och igår körde en lastbil förbi och tappar en stor vägtrumma på vägen bara sekunder efter vi passerat platsen..).

Fröken K sa...

Gött mä flyt! Det var du värd som sagt!

jos sa...

Härligt! Jag väntar fortfarande på den dagen då jag ska få blommor. Och yes, det är du värd!

REGNSJUK. sa...

Men åh, detta inlägg gör mig så glad! Det är klart att du förtjänar flyt! (Du kan gärna få skicka över lite till mig om du skulle råka få något över förresten)

Duktiga Tjejen sa...

Hurra för killen och hurra för allt positivt, det förtjänar du verkligen!

Lotta sa...

Äntligen! :o)

Maria sa...

Vad härligt!! Underbart att få en massa positivt efter en jobbig tid. Och vilka fina blommor! Han kanske inte tog så hårt på det du sa om att inte vilja få blommor ändå! ;)

Josefine sa...

Ja men vad bra! Det är så jäkla skönt när livet liksom tar en liten vändning så där i det vardagliga och det känns lite lätt och luftigt igen.

ruht sa...

Åh så fint! Det äru värd, och lite smått jätte sött med blommorna! :]

Lisa sa...

Fifi: Tack! Och ja det kändes skönt att få bryta trenden lite.

Lala: Fy, det låter otäckt! Tur, TUR att allt gick bra och att du hann förbi lastbilen!

Fröken K: Men tack fint du!

Jos: Jag trodde nog aldrig dagen skulle komma, men det gjorde den visst. I precis rätt tid också. =)

Regnsjuk: Men tack tack, så himla fin du är! Jag börjar nog få lite för mycket plus på +kontot så jag kan nog lassa över lite till dig snart.

D K: Hihi ja, efter allt jävla gnäll och elände så kändes det riktigt bra med en dag som enbart bestod av bra grejer..

Lotta: Plötsligt händer det!

Maria: Haha nä, han gjorde nog inte det. Eller så tänkte han nog att jag verkligen behövde lite uppmuntran och struntade i allt jag tidigare sagt. ;)

Josefine: Men exakt!

Ruht: Tack! Och ja, jag blev verkligen helt paff. M:s föräldrar var här när han kom hem så han tyckte nog att det var lite jobbigt att komma där med blommorna.