2011-11-04

Några uppdateringar.

Inne på det femte dygnet med gravt bristfällig sömn, mina ögon svider och jag är lite koko i huvve men annars börjar jag se ljuset i tunneln. Kajsas feber är nere på 38 grader (har inte varit under 40 sen i måndags morse) och efter besöket på vc där doktorn klämde och kände kunde vi utesluta både öroninflammation, halsfluss, urinvägsinfektion och allt annat vi fasat för då febern varit så pass hög och långvarig. Skönt det.
Idag har hon dessutom pillat i sig fyra små köttbullar, tre(!) piggelinpinnar och en klementin. En väldig skillnad mot tidigare dar.

Vidare kvalade Videungen idag in till 6-kilosklubben. 6150g för att vara exakt. Inte illa pinkat vid den ringa åldern av 6 veckor va?


Stora lille lillfisen dagen till ära klädd i enbart homemade stuff. (Inte av mig dock, om någon nu skulle få för sig att tro nåt så befängt.)

5 kommentarer:

Maria sa...

Härligt att hon piggnar på sig lite! Och vad söt han var i alla hemgjorda kläder! :)

jos sa...

Skönt att febern gått ner! hihi, nä det rätt bra jobbat för att vara 6 veckor, 150 gram mer än Nico och hon har ju haft några månader på sig.

Fifi sa...

Vad skönt att febern börjar gå ner!

Lotta sa...

Härligt att hon börjar bli bättre!! Var tvungen att kolla vad S & J vägde vis 6 veckor (eftersom de också var stora vid födseln). Vidar slår dom rejält!! :o) Saga vägde 5270 g och Jossan vägde vid 5 veckor 5190 g. De var 3 månader när de vägde 6 kg.

Lisa sa...

Maria: Tack! =)

Jos: Haha ja jag tänkte på Nico där vid vägningen, det konstiga är ju att jag inte upplever honom som stor, Nico ser ju mycket större ut.

Fifi: Jätteskönt! Har varit hemskt att inte känna igen den annars så glada tjejen som älskar att äta.

Lotta: Men oj, det var en väldig skillnad! Haha. Fast han följer sin kurna på pricken så det är ju inga konstigheter men ändå. =)