2011-11-01

Första natten okej, andra natten, nja...

Stackars Kajsa har 40,2 i feber, klockan är 01:50 och vi sitter i soffan och kollar på, tadaa, Emil i Lönneberga, Kajsas nya favorit. Jag är trött, så trött att jag drömmer våta vakendrömmar om att få sova. Jag gråter till Emil, när han ställer till med stora tabberaset för fattigjonen efter att hon Kommandoran ätit upp all den dära mat som Emils mamma skickat med honom med. Ni vet. Gråter. Det säger kanske en del om min trötthet. Gråten och den väldigt osammanhängande och röriga meningen. I och för sig brukar Emil frambringa en och annan tår, jag blir liksom så sentimental på nåt vis, men om vi ska fortsätta se Emil i det här tempot misstänker jag att det är något jag kommer sluta upp med relativt snart.

Jomen det var väl allt. Hoppas ni ligger nerbäddade i era sängar och sover gott och så.

En sak till bara, för att göra lite rättvisa av det hela. Barnen har ju en pappa och så som ni vet, men han ska ju liksom upp och ta bilen till jobbet i svinottan och jag tänker att det inte är helt schysst att låta honom ta de här vakentimmarna. Jag kan ju åtminstone norpa åt mig kanske ett par timmars sömn imorgon (förlåt, under dagen idag), om inte annat så kan jag halvslumra lite i soffan om det vill sig illa och ungarna vägrar synka deras små sovstunder.

7 kommentarer:

Dalkullan sa...

Nja, så nerbäddad är jag inte. Har varit uppe och byggt med träklossar. Meterhöga torn. Det var visst någon som hade ett oerhört tryckande behov av det vid fyra imorse.
Hoppas verkligen att K blir frisk snart och att du får sova

Sus sa...

Usch, vakande är inget jag saknar från deras yngre ålder. :)
Hoppas det går över snart. Krya på er.

Fifi sa...

Usch, det är hemskt när man är så trött att man gråter. Hoppas febern har gått ner och att ni alla sover nu!

Muerta sa...

Hoppas det vänder snart, och att du åtminstone lyckas roffa åt dig ett par tupplurar under dagen...

Fröken K sa...

Fy, stackars. Både dig och liten K. Hoppas ni lyckas få till lite synkad sovtid idag. Och håller tummar för snabbt tillfrisknande!

TRÄNINGSLYCKAN sa...

Hej! Jag är ny här på din blogg men kan konstatera att vi sitter i samma båt, jag har sonen sjuk för tillfället. Dock är det PIPPI hos oss för hela slanten idag! :) Krya på er!

Lisa sa...

Dalkullan: Men stackare! Fattar inte alls grejen med att vara uppe och leka på nätterna, bygga med klossar och kolla på Emil i all ära - men låt oss sova för bövelen!

Sus: Nej det förstår jag. Och med de orden ingav också lite hopp, det innebär ju att det blir bättre ju äldre de blir. Eller?

Fifi: Tröttheten äter liksom upp mig, och nej, det blev inget sova under dagen heller. Borde väl sova typ nu, men kommer inte till ro istället. Typiskt.

Muerta: Tack, men som sagt, sömn har lyst med sin frånvara typ hela dan..

Fröken K: Tack. Och ja, jag hoppas verkligen ungen blir frisk snart. Börjar bli himla tröttsamt det här, minst sagt.

Träningslyckan: Men åh vad fuskit, jag har verkligen försökt med Pippi här hemma också, men det går verkligen inte hem. Emil lockar nog mest för grisen skulle jag tro.
Hoppas sonen din kryar på sig snart. Och välkommen hit! =)