2011-11-15

I väntan på fadern.


Slapp eftermiddag i soffan efter ett par timmar i friska luften. Vad som är på teven? Emil såklart. Och ja, Kajsa älskar sin mössa och här hemma anses det inte vara så hemskt farligt att bära mössa inomhus. (Eller så handlar det bara om att välja sina konflikter.)
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser väldigt mysigt ut och mössan är fin, fattar helt varför hon inte vill ta av den! :)

Dalkullan sa...

Lyllos den som har barn som älskar sin mössa. Det finns ju en del barn (nämner inga namn) som hatar sin mössa och ska alltid bråka om den.

jos sa...

Haha, vi skulle aldrig komma undan med en "ingen-mössa-inne"-regel (vad man nu ska med en sån till) eftersom Jon alltid har keps på sig på grund av huset äter upp alla pengar så klipptid ligger år fram i tiden.

Lisa sa...

Träningslyckan: Mysigt var det! Mössan finns att klicka hem här:http://oapip.se/ hemskt mycket fina mössor. Och sjalar.

Dalkullan: Det tog tid och krävdes en jävla massa svett och tårar för ungen att begripa att man faktiskt måste ha mössa när det är kallt ute, förra vinterna var ett litet helvete. Nu tar hon igen allt istället genom att helst vilja sova med den.

Jos: Känner igen det där, M går omkring med mössa eller keps här hemma också, så det skulle bli rätt knepigt att säga till K att ta av sig sin..