2011-11-16

Sån dag idag.

Jag väntar på att det ska komma nåt produktivt ur den här dan. Att det är jag själv som måste dra igång det där produktiva glömmer jag bort gång på gång.
Jag suckade när jag klädde på ungarna för att skjutsa K till dagis. Jag suckade när vi kom hem och grannen ringde på dörren. Jag suckade när jag slängde ett öga på frukostdisken.
Struntade i den och gick och la mig hos Vidar i sängen, ställde klockan utifall att. Det där utifall att visade sig vara ett smart drag, halv tolv väcktes jag av klockan och jag suckade när jag klädde på V för att hämta syrran. Suckade när jag fick bära in en sovande Kajsa och lägga henne i sängen.

Nu är nu och jag tänker att jag borde passa på att greja lite inför det stundande 2-årskalaset och kanske ringa de där två viktiga samtalen. Åtminstone borde jag hoppa in i duschen eller iallafall byta min nerkräkta tröja, men inte ens det tar jag mig för. Jag sätter mig här istället och kommer på att den förra husägaren snart kommer hit för att, som det hette "låna hem räkneskapspärmen för att kopiera ett papper till deklarationen" när han (dom?) i själva verket under natten garanterat har anlagt en giraffhals för att kunna se om vi ändrat nåt, och i så fall vad? Innerst inne hoppas de på att jag ska bjuda in dem och visa runt. Men eftersom hela jag dagen till ära är en enda stor suck så kommer jag stå beredd med pärmen i handen och hoppas på att V skriker så jag kan skylla på att han måste få mat. Tycker att det här borde vara ett avslutat kapitel för dem, att de borde gå vidare och låta oss vara i fred här i VÅRAT HUS. Men nej, tydligen resonerar de inte inte så.
Suck.
Suck.

Suck.

6 kommentarer:

Sus sa...

Vad rör det förra ägaren vad ni gör i ert hus? *lustigt*

Maria sa...

Vad jobbigt att de förra ägarna ska vara och nosa runt. Dubbelsuck på det!! Det är jobbigt med de där "suck" dagarna. Särskilt när man känner att man egentligen borde göra massa saker..

Johanna sa...

Känner igen mig, börjar dagen sådär har jag så himla svårt att ta mig för saker sen. Vissa dagar är nog bara så. Hoppas gamla ägarna drar sig iväg snabbt iaf, hemskt att behöva vara "trevlig" när man är på suckhumör ju!

Fifi sa...

Ah, vad man suckar vissa dagar! Jag måste kissa, suck. Måste dricka vaten, suck. Måste byta på Elly, suck. Måste sträcka mig efter fjärrkontrollen, suck.

Tinalinatiny sa...

Men! Inte okej att hålla på så när man faktiskt sålt huset. Förstår att du suckar över det. Och ja, vissa dagar får man sucka över precis allt.

Lisa sa...

Sus: Dom är sjukt nyfikna. Sen i juni då vi tog över huset har de ringt om både det ena och andra. Ena gången om nån nycket som de eventuellt råkat glömma kvar, andra gången för att lämna en pärm som de "råkat" få med sig i flytten, tredjer gången kom de med en ritning över huset som de haft på deras dator och tänkt att vi ville ha och nu alltså en pärm. Skapligt svårt att släppa huset alltså. Första och andra gången var det väl okej, men inte nu lägre, ett halvår senare..

Maria: Sjukt jobbigt!

Johanna: Jamen verkligen! Det blev inte alls många knop gjorda här hemma, däremot nåt slags rekord över antaler suckningar.

Fifi: Precis sån dag idag!

Tinalinatiny: Eller hur!? Fattar dom inte att vi vill bygga vårat eget liv här liksom, utan att dom ska hålls och ränna omkring. Sjukt jobbigt!