2011-11-02

En liten miserabel lista och annat dravel.

* Kajsas feber har varit uppe och nosat på 41-gradersstrecket.
* Det har börjat låta snörvel snörvel från lilleman.
* Det har börjat göra ajaj i min hals och den där dåsigheten som kännetecknar förkylning har infunnit sig.
* Dagens surprise stod morgonens toalettbesök för då jag fick förklaringen till mitt osedvanliga dåliga humör och de många gråtattackerna de senaste dagarna (okej, ihop med tröttheten då). Det stavas pms. Hurra. Eller inte.

Jag fick iallafall spendera större delen av natten i sängen. Dock balanserandes på yttersta kanten då sängen delades med bägge kottarna och M. Om det resulterade i nån vidare sömn låter jag vara osagt.

Och jag begriper verkligen att ni måste tycka det är hemskt tråkigt att läsa en blogg som på senaste tiden bara innehållit sjukligheter och gnäll. Men det är så den här veckan har sett ut, det är svårt att försöka vara rolig och vitsig då liksom, och det är ju trots allt helt frivilligt att läsa. Och så hatar jag mig själv en smula när jag ursäktar mitt skrivande. Herregud vad fånigt, men låt gå för den här gången.

Nu ska jag ringa till M och beställa hem en jättestor chokladkaka. Alternativt en Ben & Jerry's. Jag behöver´t!

7 kommentarer:

Fifi sa...

Jag gillar när bloggare skriver precis som det är, oavsett det handlar om glädje eller tråkigheter. Så det så. Och fy, vad jobbigt att Kajsa har haft så hög feber. Hoppas nu att det inte bryter ut för dig och lilleman trots allt!

Sus sa...

Åh så trist att du också verkar åka på det. :P Krya på er är väl det enda jag kan säga.

Josefine sa...

Så här tycker jag: BÅDE choklad och glass. Gnäll på du bara. Det är bra för själen. Det är jag helt säker på.

Dalkullan sa...

Men det är ju sanningen jag vill läsa. Det är därför din blogg är så bra!
Sen kan jag ju tycka att du kunde få vänta lite längre innan mensen kom till stan. Men det är väl så när det kommer till lagen om all jävlighet.
Tänk bara vad bra allt kommer bli när allt är över! Då kommer du bara skriva om den problem och smärtfria vardagen som tvåbarnsmor, eller hur då?
Krya på er!

jos sa...

Nu måste det nästan vända snart! Hoppas att det inte bryter ut ordentligt på er med.

Skippa ursäkterna, bloggar blir ju skittråkiga när man hoppar över det negativa. Det är ju det som är grejen, att man ser att folk faktiskt har det som en själv - både upp och ner.

Sen är det ju aldrig kul när nån annan mår dåligt, men du förstår nog hur jag menar.

Krya på er nu!

Lisa sa...

Fifi: Jag gillar också när folk är ärliga, men så fort det kommer till mig själv så blir jag sådär att varför ska folk tycka att det här är intressant liksom?

Sus: Tack!

Josefine: Det bästa var att när jag ringde M för beställningen så upplyste han mig om att det minsann redan låg en chokladkaka i köksskåpet som han köpt dagen innan. Han hade på känn att jag skulle bli sugen på choklad och ville ha ett ess i rockärmen. Haha

Dalkullan: TACK!
Ja den där jävla Murphy, han vet verkligen när han ska knacka på dörren.

Jos: Tack! Och jo jag förstår vad du menar, jag tycker ju också att det är kul att läsa om både och liksom, men som jag skrev till Fifi, när det gäller mig själv så känns det lite som VA, läser folk det här?

TRÄNINGSLYCKAN sa...

Helt klart blir det mest intressant då man får läsa om vardag och sånt som är här och nu och man kan relatera till! Jag har ju redan fastnat här i din blogg trots att jag är ny och ni är sjuka just nu! :) Hoppas du klarar dej undan att bli sjuk och att ni snart får börja SOVA! Var en jäkla seg feber det där! :(