2012-03-29

Att hitta tillbaka.

Jag har hållt mig borta från Tradera i flera månader nu, men så igår gjorde jag entré där inne igen, och det med buller och bång.
Har nu shoppat både härliga sommarklänningar, snygga tischor och ett par converse till Kajsa, så nu är åtminstone en av två barn redo att möta vår/sommar.
Lillen, han får väl nöja sig med syrrans avlagda. Eller nja, jag ska väl inte försöka lura mig att tro att jag kan hålla mig borta ifrån alla gölliga bebiskläder, men det mesta får bli arvegods. (Helt klart fördelen med att ha ungar födda samma årstid.)

Nu tror jag bestämt att jag både shoppat och våffelätit mig frisk. Om bara det där jäkla locket för mina öron ville släppa, och halsontet gå över, så vore jag tipptopp sen.

6 kommentarer:

Bara Sara sa...

men va spännande då! själv ramlade jag in på att SÄLJA grejer igår och nu sitter jag varje kväll och kollar om nån vill köpa barnens avlagda kläder.. det går segt än. kanske att det måste vara nära utgång?

förresten du hade rätt, han var med i vita lögenr!

Trillingnöten sa...

TRadera är så jäkla beroendeframkallande :)

Duktiga Tjejen sa...

Jag har aldrig varit på Tradera! Jag som ska föreställa miljövänlig har så svårt för begagnade saker. Hatar loppis och sånt. Har ibland köpt begagnade böcker, men det tar emot. Dock ska vi få (jag vill köpa, hon säger FÅ) mitt kusinbarns bebiskläder snart. Den ungen är en månad nu så det blir perfekt. Skillnad om jag känner vem som har använt sakerna innan liksom.

Men typ vagn. Vagn! Vi ska köpa vagn för 10.000 kr, det är ju rätt galet egentligen när man kan få en begagnad för vaddå, 2000?

Ps. Visa bilder på allt du köpt! Du kanske omvandlar mig ;)

Tinalinatiny sa...

Livsfarligt! Men ofta himla bra, miljövänligt & billigt :)

Den där Jenny sa...

Åh, Tradera! Tror att jag köpt 3/4 av Fimpens garderob därifrån.

Lisa sa...

Bara Sara: LÅter lite bättre att sälja än bara köpa faktiskt. Jag lägger bara ut såna grejer jag vet går bra, typ barnkläder med från Pop/Me&I och sånt. Annars känns det som det är för mycket slit för de få pengarna man får.
När jag budar så lägger jag alltid mitt bud sista minuten, så jag antar att det är då pengarna kan rinna in, ja. Hoppas du får det du vill ha. =)
Trillingnöten: Mycket!
D T: Ja det är sinnessjukt att köpa svindyr vagn när det är så himla dåligt andrahandsvärde på just såna. Vi köpte iofs också en ny, men det var för att min pappa ville köpa en. Haha. Hade aldrig gjort det annars. Mer än hälften av ungarnas kläder är begagnade och främst traderafynd.
Jag brukar sikta in mig på märkeskläder där jag vet att kvalitén är god även om de redan använts till ett barn.
DU MÅSTE GÅ IN PÅ TRADERA KVINNA!
Jag ska lägga upp en bild på allt fint, så ska du få se att det är värt det. =)
Tinalinatiny: Exakt! Älskar begagnat! Billigt och bra, samt kul när man kan hitta lite udda kläder som inte var och varannan unge har från typ Lindex.
Den där om Jenny: Samma här, speciellt ytterkläder är ju toppen att köpa där inne.