2012-03-27

Men jag har ju ändå min feber och min huvudvärk. Man ska vara glad för det lilla.

När jag kom upp ur badet förut kunde jag nöjt konstatera att M åkt iväg för att köpa glass, han sa att han skulle göra det nämligen. "Mår du inte bättre ikväll så ska jag köpa glass till filmen ikväll," så sa han. Och jag mår inte bättre, inte ett dugg. Nöjt satte jag mig i soffan och väntade. Och väntade. Efter en stund gick jag ut till köket för att hämta ett glas vatten, och vad hör jag? Jo men fakking SNARKNINGAR inifrån Kajsas rum!
Hon måste alltså ha vaknat till när jag låg i badet, och M gått in och lagt sig där på mattan brevid sängen och somnat. Inte varit sådär kärleksull och åkt iväg för att komma hem med en krya-på-dig-glass som jag trott, utan somnat.
Tji fick jag!

8 kommentarer:

Zahra sa...

hahah aaw vad snopet! Krya på dig iaf, med eller utan glass ;)

Bara Sara sa...

Snopet! Då kan du verkligen vara martyr:-)
Tänkte på det där du skrev om bloggvänner, bra skrivet! Jag rensar också i facebook ibland och är glad för guldkornsbloggar jag hittat. Typ din! Tror jag skulle tycka det vore jäkla kul att träffa dig live men är tveksam om jag verkligen skulle fatta de var du!!??

Maria sa...

Attans banan säger jag bara! Besvikelsen alltså!

Emelie sa...

Vilken besvikelse! Man måste liksom äta glass när man är sjuk, tror faktiskt att man blir lite friskare av det :)) Krya på dig!

Nina sa...

Fy, vilken besvikelse. Hoppas han tänker gottgöra det ordentligt!

Filippa sa...

Oh no!!! Glass behövs vid sjuka!!!! Jag beställde piggelin och hade lite mer tur än dig!

Linxter sa...

Men fyfan vad ovärt!! Besvikelsen grande!! Men du, krya på dig (er?). Vi har precis börjat bli människor igen. Fifan vilket helvete det varit.

Lisa sa...

Gissa vem som var martyr sen? Haha.
Glass hör ju som sagt liksom till när man är sjuk ,men jag fick nöja mig med våfflor dan efter istället.