2012-03-15

Fina grejer att höra.

När man kommer hem efter att ha jobbat en hel dag, trött och smågrinig, och får höra att M sagt till Kajsa: "lägg dig och sov nu, så ska du se att mamma är hemma imorgon när du vaknar, och så kommer mormor och hälsar på också!" Och berättar att ungen strålade av lycka och började sjunga nån osammanhängande visa om "MammaMojmojMammaMojmojJA! MammaMojmojMojmojMammaJA!" Och studsa i sängen för att sedan lägga sig ner och proklamera "Kajsa sova nu"- Då dör man faktiskt en smula av kärlek och tänker att det är bra fint att jobba och vara saknad emellanåt.
Published with Blogger-droid v2.0.4

8 kommentarer:

Colombialiv sa...

Å så himla fint!

Trillingnöten sa...

awwww :) Vilken sötis!

Dalkullan sa...

Men gullungen!

Maria sa...

Åh mys!!

jos sa...

Ja det är himla fint när man får känna sig saknad. När jag kommer hem om dagarna brukar Milo möta mig med utsträckta armar och låta "mmmm mamma" och sen får jag världens kram. Och Nico brukar komma krypande i en rasande fart och göra sina finaste gladljud. (Sen tar det cirka 10 minuter och så är det full rulle igen med allt vad det innebär av trots och saker som flyger i luften, blöjor som ska bytas osv osv. Men just den där stunden när jag kommer hem, underbart.)

Duktiga Tjejen sa...

Åh så sött! Och du ser; inte bara pappa som gäller alltså :)

Lisa sa...

Ja, och för att vakna upp idag av att K ropade på mig med sin allra älskvärdaste röst. Iblande så. Men som du säger Jos, så återgår det ju rätt snart till de gamla vanliga banorna, men det är fint så länge det varar.
D T: Hihi nä, ibland funkar även jag. ;)

REGNSJUK. sa...

Åh, det var nog nästan det finaste jag har hört på länge.