2011-10-31

...

Stackars Kajsa har 39,6 i feber. Klockan är 01:40 och vi, eller mera rätt, jag, tittar på Emil i Lönneberga, snart borde herr lillskrot vakna för mat också.
Det är en sån där härlig natt nu igen där sömnen riktigt flödar.

Ska förresten inte barn vara trötta och slöa när dom har feber? Sova mycket och så. Inte springa runt som en katapult och mata husets vakna invånare (dvs mig och katten) med luftmat. Speciellt om klockan är jättejättemycket över läggdags och man hållt igång större delen av dagen?
En liten fråga bara..

5 kommentarer:

Dalkullan sa...

Åh jösses. Jag blir trött bara av att läsa det här. Hoppas K kryar på sig snart!

Fifi sa...

Men usch, vilken natt! Och stackars Kajsa, fast hon verkar ju inte ha så ont av det. Jag trodde att barn blev däckade av feber jag...

Atomflickan sa...

Stackars lilla gumman :(. Och nä, barn verkar inte alls påverkas av att de är sjuka. På Noah märks det först när han kommer upp över 40 grader.

Duktiga Tjejen sa...

Oj, krya på sig! Fick ni sova sen?

Lisa sa...

Tack för kryapå-hälsningarna! Tyvärr har febern inte minskat ett dugg utan blivit värre. Vi rådar bot med fil och glassätning, inte helt fy skam egentligen. Men nån sömn har det inte varit tal om, däremot så stämmer det det du säger Atomflickan, nu när 40-strecket är passerat är det inte alls lika livat i luckan.