2011-10-27

Nästan som ny.

Äntligen har jag fått lite ordning på det där barret jag har dragits med i (precis som vanligt) alldeles för lång tid.
Frisören: Brukar du alltid låta det gå så här länge mellan klippningarna?
Jag: Jo, det är lite så jag jobbar, det blir ju lite roligare att klippa sig när man ser lite skillnad liksom. (Hrm, jo tjena. Det är säkert därför jag stått och svurit över frippan i tre månader. Snål kallas det. Och lite lat och bekväm, men det ville jag ju inte säga.)
Frisören: Hehe jo det har du ju rätt i.

Bra så fick vi det sagt också.

Före

Efter

Och min nya mössa som jag köpte rent demonstrativt igår bara för att köpa nåt till mig själv och inte bara till kidsen. Mycket fin, och orange är nog min bästa färg just nu.

14 kommentarer:

jos sa...

Superfint! Både frippan och mössan.

Fröken K sa...

Snajsigt asså! Jag minns inte ens när jag var hos frisör sist... näe, jag kan verkligen inte det. Eller jo förra sommaren när jag gifte mig, men det var bara för uppsättning, inge klipp. Jag gör ett klipp själv med jämna mellanrum och så får någon betrodd jämna till därbak där jag inte når att komma åt. Det är sånt där som man kanske inte ska berätta om sig själv egentligen va!? Och jag behöver knappast tillägga att min look är mindre snajsig än din. Minst sagt.

Fifi sa...

Wow, vilken snygg frisyr! Och luggen, jag är ju så svag för korta luggar!

Johanna sa...

Å, skitsnyggt! Både frissan och mössan. Älskar också att du tagit före- och efterbilden på EXAKT samma ställe och i samma vinkel, och med typ samma ansiktsuttryck. Proffsigt värre. =)

Från hon som också borde gå till frisören pronto.

Tinalinatiny sa...

Snyggt! & mössan var också himla fin :)

Ja, ta sig till frisören vore något, det var inte igår, haha.

Sussie sa...

Tack för titten i bloggen, var ju nyfiken o kikade in tillbaka. :)

Duktiga Tjejen sa...

Va, det var ju värsta snygga frisyren innan klippning, vad dillade frissan om?! Å andra sidan går jag aldrig till frisören så jag har nog ingen bra bedömningsförmåga ;)

Lala sa...

JA, det är roligare att klippa sig när man ser någon skillnad!:) Det blev jättesnyggt! Snacka om att det hänger på håret:)

Lala sa...

Ps, fin mössa oxå! jag är oxå på jakt efter en ny fin mössa i någon rolig färg då alla vinterkläder i övrigt är svartsvartsvartsvart!

Atomflickan sa...

Jättesnyggt! Och bra argument där ;).

Lisa sa...

Tack söta ni!
Fröken K: Jag önskar också att jag hade nån betrodd som kunde klippa mig, men att låta M gå loss med saxen avstår jag gärna.

Fifi: Jag är det också, har haft det rätt många vändor nu och älskart. Synd bara att den växer ut på momangen.

Johanna: Haha jag insåg att jag stod på exakt samma ställe med exakt samma min när jag laddade upp bilderna. Kan nog mest förklaras med att resten av golvet var belamrat med diverse babysitters, leksaker och annat stök. Inte så proffsigt alltså. =)

Tinalinatiny: Ja jag går dit alldeles för sällan, men nu efter förlossningen så var håret om möjligare ännu jävligare. Var skönt med en liten uppiffning bland kräk, bajsblöjor och mjukisbrallor. =)

Sussie: Tack själv. Jag hittade den genom Lala och gillade den.

DK: Alltså faktum är att när jag kollade på förebilden så undrade jag också vad jag hade gjort. Men frillan var verkligen överjävlig, ser mycket bättre ut på bilden för ovanlighetens skull.

Lala: Visst är det! Känner igen det där med svarta ytterkläder. Förra året var jag helt wild´n crazy och köpte mig en grön vinterjacka mot mina annars så svarta jackor. Och i år köpte jag alltså en orange mössa. Borde få pris eller nåt.

Atomflickan: Hihi i know! Men det är roligare då ju!

ruht sa...

Schnyggt som fasen! [Och så måste jag ju erkänna att det där med lathet och snålhet känns igen, gaaah måste också gå och fixa frippan!]

Lisa sa...

Jamen det är ju verkligen fasligt dyrt med frisörbesök, och så är det jävligt tråkigt också men väldigt skönt efteråt dock. =)

REGNSJUK. sa...

Grymt fin mössa! Och hår också, för den delen. :)

Svar: Åh tack så mycket för den fina kommentaren, vad glad jag blir!