2011-10-04

Jag har en fjosslåda!

Martin ropade på mig nyss inifrån badrummet och berättade nöjt att han gjort en 'fjosslåda' till mig. Alltså en låda enkom till för snippan. Hur bra är inte det?
Han ba: 'här har du blöjorna (svinstora bindor jag köpte på mig att ha efter förlossningen), här är trosskydd, bindor, tamponger och den där rakgelen. Och dom här', sa han och vevade med mina knipkulor jag köpte när jag oroade mig sönder och samman över att min snippa aldrig mer skulle bli sig lik igen efter Kajsa. 'Alltså använder du ens dom här?' Undrade han. Och ja ba 'ehm, nä det gör jag inte.'

Vet inte om det var en pik, om han liksom tänker att snippan efter två nästan 5-kilosklumpar mer liknar - ursäkta liknelsen- en urgröpt vattenmelon?
Vi har så att säga inte testat melonens vara eller icke vara ännu. Men jag lugnade honom i alla fall med att jag gör mina knipövningar som jag ska så det borde inte vara någon fara på taket.

8 kommentarer:

Emelie Jensen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emelie Jensen sa...

Lisa inget gor mig sa glad som att lasa din blog varje morgon. Du gor mig varm i hjartat och far mig att skratta sa jag grater.
Du ar bast! Puss! Saknar dig massor!

Dalkullan sa...

Haha!!
Alltså jag höll på att väcka edith med mitt skratt.
Härligt med ett fittinlägg sådär rakt upp och ner. Tack!

Christel sa...

Haha. En fjosslåda? Underbart. Vill också ha en! ;)

Johanna sa...

Hahaha vad underbar du är! Och din kille.

Stoffe sa...

Haha, så himla roligt!!

Fjosslåda *asg*

Fifi sa...

Vilken schysst sambo du har! Och vad roligt det här inlägget var!

Lisa sa...

Empan: Åh fina fina du, tack för de orden! Jag saknar dig också. Massor! Jag tänkte på er här om dan och skrattade åt Ceris groda på bröllopet angående Buffyfolket. Haha.

Dalkullan: Ja jag tänkte att fittan behövde en liten hyllning efter allt den gått igenom. =)

Ja min kille han är bra han! Och fjoss, ja. Det var en vän till oss som myntade det och efter det har vi anammat det rätt duktigt här hemma. Vi har dock tvingats inse att det inte är jättebra att lära Kajsa ett ord som ingen annan än familjen begriper, så inför henne är det snippa som gäller. Kan ju bli jobbigt för henne att varje gång förklara att hon pratar om pullan när hon nämner fjossen liksom. =)