2011-10-25

Gäsp.

Oj vad den här morsan är trött nu. Vi har precis haft besök av en tvååring med föräldrar och en liten bebis. Och alltså, livet som uppstår när två sjövilda 2-åringar drabbas samman är inte att leka med. Det var gunga högst i gungstol, race med bobbycar, jaga varandra och peta på bebis. Där emellan slank det ner en och annan pizzabit också.
Det finns verkligen få saker som får mig att må så bra inombords som barnskratt, glada utrop och att se Kajsa leka så bra med en kompis, för jisses vad kul de hade de små!

Nu var tanken att jag skulle fortsätta med det där projektet jag påbörjade i helgen.
Strax före midnatt i lördags kväll fick jag nämligen för mig att riva ner tapetväv från murstocken samt ena väggen i köket. Det var tämligen snabbt överstökat, men nu återstår slipning och målning. Mindre roliga göromål alltså.
Det värsta är att jag får noll hjälp från M då han inte riktigt var med på noterna när det kom till den där nerrivningen av nätväven. Tyckte kanske att det var lite väl impulsivt och kände inte riktigt för att påbörja ett projekt så snart, men det är som bekant lite så jag jobbar. Kommer jag på nåt jag vill göra så vill jag göra det nu och helst igår. Det här kan ibland, förlåt, rätt ofta resultera i halvdana projekt som aldrig riktigt slutförs. Nu har jag dock lovat på heder och samvete att det ska bli klart, och ja det kommer det ju att bli, för vem vill ha ett kök med gipsskiva som vägg och en skitful murstock?
Bara inte ikväll. För nja, just ikväll lutar det nog mer åt andra avsnittet av The walking dead.

3 kommentarer:

jos sa...

Det var så roligt att dom lekte så himla bra, men ja, öronproppar till nästa gång kanske vore en idé. Kul att äntligen ha träffat den nya lilla sötnosen, hoppas hörseltestet går bra idag!

Lisa sa...

Ja vi får komma ihåg öronpropparna till nästa gång!

Vendela sa...

Hejsan,
vad härligt med spontanrivning. Men vad ska det bli av det? Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Vi har just nu en kökstävling som du kan titta på! Vill du ha en liten morot kan du kontakta mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer.
/Vendela