2011-10-01

Mina vänner.

Woho, jag är ett stort fan av Mina vänner (har till och med vid 28 års ålder en riktig liten bok som dock inte används så flitigt) och hakar såklart på både Alex och Sandra och gör en likadan.Namn: Lisa
Smeknamn: Inget så vitt jag vet. Eller jo "Fjärta" av bästa H (vars blogg jag för övrigt tycker ni borde läsa, den kvinnan hon kan skriva hon!)
Ålder: 28
Bor: Här vill jag helt spontant skriva Norrköping som jag bott i hela mitt liv, och är staden jag alltid kommer känna mig hemma i. Men rätt ska vara rätt så jag skriver Finspång aka Äggskallebyn.
Sjärntecken: Kräfta.
Äter helst: Sushi.
Favoritfärg: Kollar man på mina kläder så svart, annars grönt och rött.
Bästis: Min kille är min livskamrat på alla sätt och vis och därav även min bästis. Men så har jag några tjejer som hängt ihop i ur och skur sen vi växte upp (mer eller mindre) däribland hon som kallar mig Fjärta och skriver väldigt fint. Hon är nästan den bästa jag vet faktiskt.
Bästa ämne i skolan: Musik. För jag älskade (och älskar) att sjunga. Tyvärr fick jag IG när vi skulle sjunga 'Vem kan ro utan åror' i 7:an...
Bästa film: Into the wild, tätt efter kommer Amelie från Montmartre.
Film jag aldrig vill se igen: Human Centipede. Okej att jag skrattade så jag nästan grät, men av helt fel orsaker. Den är så förbenat äcklig (också på fel sätt) att jag kräks lite vid bara minnet.
Fritidsintressen: Jag önskar jag kunde skriva att läsa, men med tanke på att jag har kanske fem påbörjade böcker utan att lyckats läsa ut en enda på väldigt lång tid får jag nog se det som ett intresse jag lagt på hyllan tills vidare. Men kolla på tv-serier och kan man säga wordfeud som intresse? I så fall wf också. Och gå i skogen och hänga med min familj och sånt.
Vill jag bli: Det är en fråga jag funderar ständigt över, så jag vet inte.
Drömresmål: Sydamerika. Också tjatar jag rätt ofta om att jag vill åka till Seattle.
Detta visste ni inte om mig: Jag är sjukt duktig på att spela martyr. Något jag jobbar på att bli mindre duktig på eftersom det är en egenskap jag verkligen hatar.
Är jag hemligt kär i: Vet inte det ja, men jag suckar i alla fall väldigt hänfört varje gång jag ser Gael Garcia Bernal, så han får det väl bli.
Blir jag lycklig av: Min familj. Mina ungars skratt (okej, V ler mest inåtvänt än så länge men det ser ut som små leenden och jag smälter varje gång.) Och Roskilde och musik och fred och godhet och ehm ja, väldigt mycket inser jag. Bra där!

3 kommentarer:

Dalkullan sa...

Åh martyrrollen!
Jag försöker också jobba på den. Igår tror jag var första dagen sen jag och Hass blev ihop som jag kanske lyckades.

H sa...

Åh Fjärta, du skriver så fint om mig att jag blir alldeles tårögd! Saknar er!

Lisa sa...

Dalkullan: Martyrollen kan vara det mest osexiga som finns!

H: Hihi, på fredag ses vi! Tjoho!