2012-01-11

Analysering av ytterligare en väggmålning av Kajsa aka Picasso.Den här sitter nu mera över vår skohylla i hallen. Såg den när jag kom ut från badrummet förut och kan för allt i världen inte begripa hur ungen får tag på alla kritor som jag springer och gömmer mest hela tiden, just för att undvika såna här små oönskade konstverk.
Men hur som helst, solklart motiv eller hur?

Vem som helst kan ju se att det är en väldigt bredaxlad snubbe med ryggen till, liten rumpa och såklart, det alltid återkommande kisset.
Kisset är dock det enda Kajsa svarade med säkerhet, resten har jag gissat mig till. Men med tanke på att även dillsåsen var kiss (eller om den smakade kiss?) tidigare idag så var det inte helt oväntat. Men den där avsaknaden av huvud undrar jag lite över, inte kan vi väl ha en så makaber dotter som ritar en man med avhugget huvud? I vanliga fall brukar väl ungar börja med att rita ett enda stort huvud med armar och ben på?

Och så undrar ni om det är en bra idé att tapetsera vardagsrummet med svindyr snyggtapet?
Mm, det undrar vi med..

10 kommentarer:

Augustifamiljen sa...

Skönt med en fluff-fluffgraviditet! Min har varit det tills typ nu så jag hoppas att det bara är en svacka. Förra var då allt annat än fluffig ;)

a sa...

huvudet är nog bara litet till formatet.. hon nådde kanske inte ända upp när hon skulle måla dit det ;)

Mycket vackert konstverk för övrigt, killar kisset!

Augustifamiljen sa...

var visst lite snabb på enterknappen.

Dalkullan sa...

Alltså, är det bara jag som tycker det ser ut som ett kvinnligt underliv efter en svår förlossning?

Dalkullan sa...

Men fin annars. Jadå. Hon kan hon!

Duktiga Tjejen sa...

Skulle PRECIS skriva som Dalkullan! Eller nej; jag skulle skriva "den kvinnliga nedre regionen". Klockrent ju. Speciellt med kisset som kommer ut.

En blivanke läkare i familjen kanske?

Lisa sa...

Augustifamiljen: Ja så måste det ha varit, vill gärna inte tro att min dotter vid den ringa åldern av 2 år visar tendenser till tvivelaktiga saker.

Dalkullan: HAHA dog lite av skratt här, men jo nu när du säger det så. Fan, att hon var så med i matchen att hon la mitt söndertarsade underliv på minnet precis när hon ploppat ut var mer än jag räknat med. Stackars liten, kommer helt klart få med för livet.

D T: Haha igen, älskar att du låter så pryd! =)

Josefine sa...

Hahaha! Snyggt. Låt henne måla väggarna istället för snyggtapet? Billigt och kanske lite mer... "crazy"!!?

Lisa sa...

Jag tänkte också den tanken faktiskt, fast kanske till ena väggen i ungarnas rum, det skulle nog bli skittufft. Problemet är bara att få ungarna att fatta att det bara just EN vägg och inte all liksom..

Fröken K sa...

Jag kan tänka mig rädslan jag kommer uppleva första tiden när vi väl har flyttat in i vår nya totalrenoverade lägenhet. Eller nej, skräcken, skräcken är ett bättre ord, för att hitta "konstverk" lite här och där på de skinande nya ytorna. Men man måste ju ge henne att det är ett riktigt litet mästerverk ändå det här! Hoppas att mina barns eventuella väggmålningar kommer hålla samma klass.