2012-01-26

Blogawards x 3.


Jag har fått tre awards från dels Jos, som skriver så här:
"Nu kanske ni tycker att det här är fusk eftersom jag känner Lisa privat. Men, se det som ett plus istället - jag kan ju nämligen intyga att hon är en hyvens pingla även IRL så att säga. Hur vi känner varandra? För att göra en lång historia kort har våra snubbar varit bästisar sen dom var såhär höga *gestikulerar med handen strax nedanför knät* osv osv."


Och av Duktiga tjejen som skriver:
"Lisa skriver alltid så roligt om vardagsutmaningar. Hur det är att ha två små barn och inte få sova ordentligt, få en liten tvåårig näve hytt mot sig och fixa med hus. Hon är ett levande bevis på att man inte behöver leva glamour-liv för att få varje inlägg intressant."

Samt från Trillingnöten som säger så här: "Stora tankar om små ting är en för mig alldeles ny blogg. Lisa bloggar om livet ur ett humoristiskt perspektiv. Absolut my cup of tea! Jag gillar bloggen ju mer jag läser!"


Alltså, tack! Jag blir löjligt glad av sånt här ska ni veta.


Nu är alltså tanken att jag ska ge den här vidare. Och vi kan väl säga såhär: Svårt. Dels för att jag redan sett att så många av mina favvisar redan fått den, men sen så tänker jag att äsch. Vad gör väl det om man nu råkar få två eller tio awards liksom.

Så alltså:

Tuffast av alla: Den allra allra första bloggen jag började läsa, så egentligen kan man väl säga att det var hon som gjorde att jag fick smak för hela grejen. Hon skriver om högt och lågt, vardagen och funderingar. Alltid lika välskrivet. Och så är hon himla klok också.

Helena mitt i smeten: För inspirerande matblogg där det även ryms små funderingar kring livet. Grymt god mat och jag tar ofta till hennes blogg när fantasin på matfronten tryter (vilket den ju gör rätt ofta).

Fifi: Jamen jag vet att du har fått. Men du får en av mig också, och säkert tio till. Men som sagt - äsch. Du förtjänart, aj löv your blögg!

Maria: Fin blogg om vardagslivet med en vild liten onge och hur man kombinerar hemmaplugg med mammaroll.

Nyfiken Alltid: En alldeles nyhittad fin blogg som jag börjat följa. Vardagsliv, fina bilder och goa ungar och hög igenkännelse faktor. Just sånt jag gillar alltså. Och ja, jag såg en award där inne igår, men då hade jag redan börjat göra det här inlägget så det så.

5 kommentarer:

Josefine sa...

Men men... tack! Jag blir alldeles rörd. Det var verkligen fint att höra.

Fifi sa...

Men åh, tack, jag blir löjligt glad! Änd aj lööööv jor blogg tuuu!

Helena mitt i smeten sa...

Åh vad roligt! Tack så mycket! Du vet jag gillar din blog me :)

Lisa sa...

<3

Maria sa...

Åååh! Tack så mycket! Jag blir så himla glad!! :)